Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Muž, ktorého zadok šokoval internet: FOTO len pre silné žalúdky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Odkedy sa rozšíril internet skoro do každej domácnosti vo vyspelých krajinách, je zahltený fotografiami, pri ktorých človek nevie, či sa má smiať, plakať, alebo iba chytať za hlavu. Po tom, čo istý muž zverejnil snímku svojich dvoch penisov, rozhodol sa mu kontrovať iný "vyvolenec", ktorý pre zmenu nemá žiadnu medzeru medzi svojimi ritnými polovicami.

Život sa s niektorými ľuďmi nemazná, ale aj tak sú rozhodnutí zo svojho nešťastia aspoň vyťažiť svojich päť minút slávy, alebo to môže byť spôsob aj ako sa s neblahým osudom vysporiadať. Možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo muž, ktorý však svoju identitu neodhalil, rozhodol prezentovať na Reddite fotografiu svojho zvláštneho pozadia.

Keď sa ho ostatní užívatelia pýtali, ako k nemu prišiel, objasnil im svoju situáciu. V dôsledku análnych cýst mu museli urobiť niekoľko operácií, ale jeho chirurg prišiel s neortodoxným nápadom, že už je v takom zlom štádiu, že je lepšie zadok uzavrieť a polovice mu prišil k sebe. Obáva sa však, že ani tento zásah nepomôže a s vekom sa to všetko ešte zhorší.

Zvedavcom ešte prezradil, že mu nezašili aj análny otvor, takže v oblasti vylučovania je všetko v poriadku, len si vraj musí dávať pozor na správne utretie zadnice, aby si do rany nezaniesol infekciu. Vraj to však pre neho už je rutina, keďže takto funguje dlhých osem rokov.

Muž, ktorého zadok šokoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: reddit)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu