Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bristol rieši záhadu: V prístave plávajú čudesné svetielkujúce bytosti!

Nikto nič také ešte nevidel Zobraziť galériu (3)
Nikto nič také ešte nevidel (Zdroj: YouTube)

BRISTOL - Je to medúza, svetelná inštalácia alebo snáď niečo iné, pýtajú sa obyvatelia Bristolu. A ich obavy sú na mieste. Vo vodách miestneho prístavu sa totiž dejú čudné veci. Pohybujú sa tam neznáme svetielkujúce stvorenia, nad ktorými si lámu hlavu aj uznávaní odborníci.

Na internete sa tento týždeň objavilo záhadné video zobrazujúce neznáme tvory, ktoré plávajú v bristolskom prístave. Okamžite vyvolalo obrovský rozruch, pretože nikto nevie, čo sú zač a aký je ich pôvod.

Bristol rieši záhadu: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"V prístave plávajú nejaké divné potvory. Vyzerajú úplne ako mimozemšťania," okomentoval úkaz očitý svedok Andrew Spooner. Narážal na bytosti, ktoré majú telo ako chobotnica a asi pol minúty jasne žiarili v tme. Potom zmizli a nechali všetkých na pochybách o tom, čo sú vlastne zač.

Bristol rieši záhadu: V
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

"Netuším, s čím sa tu potýkame. Nikdy som nič podobné nevidel. Je možné, že ide o nejaký zvláštny druh medúz alebo morských sálp, ktoré doplávali do prístavu kvôli búrke, ktorá zúrila na mori," poznamenal doktor Steve Simpson z oddelenia biologických vied na Univerzite v Bristole.

Kurátor Bristolského akvária sa naopak domnieva, že si niekto len robil žarty. "Podľa mňa ide o nejakú atrapu. V moriach síce pláva veľa druhov medúz, ale nie tak veľké a nie tu v Bristole," povedal Daniel De Castro redaktorovi televízie BBC.

Záhadné bytosti v bristolskom prístave

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu