Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Majstrovstvá Záhoria Texas Hold'Em Poker

Majstrovstvá Záhoria Texas Hold'Em Poker Zobraziť galériu (4)
Majstrovstvá Záhoria Texas Hold'Em Poker

Historicky prvý ročník majstrovstiev záhoria v pokri sa uskutoční koncom novembra a pre účastníkov je garantovaný prizepool vo výške 3.333€!!! Konať sa bude priamo v metropole Záhoria v Malackách, a to v novootvorenom klube Big Game (klub je súčasťou OC Malavia na Pezinskej ulici č.11).

Počas celého novembra priaznivci pokru mohli vstupenku na Záhorácke majstrovstvá vyhrať  v mnohých kvalifikačných turnajoch priamo v Malackom Big Game clube ale aj v Sport clube v Malackách a na eventoch v okolitých obciach ako su Rohožník, Gajary, Šaštín Stráže a Kúty.

Touto cestou sa stihlo kvalifikovať už viac ako 50 hráčov. Fotky a bižšie info o kvalifikácii môžte nájsť na FB fun page Malacká Poker Liga alebo Pokrík.

Hlavnou udalosťou Majstrovstiev Záhoria je samozrejme Main Event so začiatkom den 1A štvrtok 28.11.2013 o 19:00 a deň  1B piatok 29.11.2013 tiež v rovnakom čase. Finálový deň bude pokračovať v sobotu 30.11.2013 o 14:00.

 Buy in do turnaja je 60€ + 9€ (1x re entry), starting stack 20 000 a blindy sa budú dvíhať každý 30 minút. Počas oboch štartovných dní sa odohrá 12 levelov, z ktorých vzídu postupujúci hráči do finálového dňa. Finále sa odohrá v sobotu od 14:00 a v tento deň sú na pláne levely trvajúce 40 minút.

Sobotný final day bude sprevádzat side event so začiatkom o 19:00 20€+5€ (1x re entry) a štartovný stack je 15.000 žetónov.

Počas celého podujatia budú mat hráčii možnosť zahrať si cash game s blindami 1€/1€ a 1€/2€.  V Big Game clube je pre cashových hráčov samozrejmosťou free alko, nealko a doprava v okolí Malaciek. Pre všetkých účastníkov sa bude počas troch dní podávať chutná večera a hráčov budú obsluhovať milé a sympatické čašníčky. Turnaj sa bude odohrávať v nových a príjemných priestorov Big Game clubu a pre hráčov je možnosť  bezplatného parkovania pred klubom.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu