Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Absolútny hit: Mladíkovi vďaka triku ukazujú krásky nohavičky!

Kvôli čokoláde ukážem aj nohavičky Zobraziť galériu (2)
Kvôli čokoláde ukážem aj nohavičky (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Opäť jedna vydarená reklama, ktorá sa zrejme najviac páči mužom. Pred jej tvorcami treba dať skutočne klobúk dolu, lebo sa im vtipným spôsobom podarilo dať dokopy dva fenomény, akými ženy a čokoláda bezpochyby sú.

Stačí tak málo! Čokoláda patrí medzi obľúbené neresti mnohých z nás. Keď sa spojí s krásnymi ženami, vytvorí kombináciu, ktorej neodolá žiadny muž. Ani mladík z nasledujúceho videa.

Keď mu omylom padne bonbón na zem, jedno z prechádzajúcich dievčat ho nechtiac odkopne na eskalátor. Akonáhle ho tam zbadajú ostatné ženy, v snahe získať ho si neváhajú čupnúť a niektoré tak ukážu, čo skrývajú pod sukňou. A dotyčný mladý muž nemôže byť šťastnejší, o čom svedčí aj jeho blažený výraz.

Absolútny hit: Mladíkovi vďaka
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Spot je síce starý už viac ako rok, ale to mu na aktuálnosti rozhodne neuberá. Inak by doteraz asi len ťažko nazbieral viac ako dvanásť miliónov pozretí. Určite k tomu prispel aj hudobný podmaz v podobe Straussovho valčíka Na krásnom modrom Dunaji.

"Nenormálne kreatívne," rozplýva sa jeden z užívateľov. "Utekám do obchodu, aby som si kúpil plnú misu čokolády," dáva mu za pravdu druhý.

Ženy kvôli čokoláde ukázali nohavičky

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu