Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Za hranicou vkusu? Syn robí snímky vlastnej matky sexujúcej s mladíkmi!

Ledareova matka a jej milenec. Zobraziť galériu (3)
Ledareova matka a jej milenec. (Zdroj: Leigh Ledare, FB)

LONDÝN - Kde končí umenie a začína gýč či spoločenská neprístojnosť, je ťažké určiť. Jedným z tých, ktorý však rozhodne šokuje, je Američan Leigh Ledare, ktorý si zvolil za svoj objekt vlastnú matku. Na tom by nebolo nič nezvyčajné, keby nešlo o pikantné erotické snímky jej intímneho zbližovania s mužmi, najlepšie oveľa mladšími.

Podľa britského Guardianu by tieto snímky nikoho neurážali, keby nebol verejnosti známy ich kontext. Fotenie nahých žien už dnes totiž poburuje len málokoho, ale ak ide o vlastnú matku, mnohým sa môže obrátiť žalúdok. Zachytávať jej exhibicionistickú sexualitu je nový extrém, ktorý však vyšiel aj v knižnej podobe v roku 2008 a obsahuje aj opis jej vzťahu so synmi či bývalým manželom.

Tina Petersonová sa už ako 16-ročná objavila v magazíne, kde ju ospevovali ako talentovaná baletku a neskôr sa živila aj ako modelka. Potom sa však vydala, porodila dve deti a keď sa jej manželstvo rozpadlo, pracovala ako exotická tanečnica. Leight sa narodil v roku 1976 a v 15-tich odišiel z domu. Urobil si povesť ako dobrý skejťák a pracoval ako asistent Larryho Clarka, kontroverzného fotografa a filmára.

"Videl som jej sexualitu ako prostriedok znepriateliť si otca a vyvrátiť jeho očakávania, ako by sa mala správať ako matka, dcéra a žena v jej veku," uviedol na margo svojich pohnútok. Jeho rozhodnutie padlo vo chvíli, kedy sa po roku a pol vrátil domov na Vianoce a otvorila mu dvere nahá.

Keď Leigh prechádzal okolo spálne, uvidel mladíka v Adamovom rúchu presne v jeho veku. Prevalil sa, pozdravil ho a opäť zaspal. Podľa neho to bol spôsob, ako ho uviesť do jej života štýlom "Ber, alebo nechaj tak". Jej syn si zvolil prvú možnosť, vzal fotoaparát a dal vzniknúť pikantným záberom.

Za hranicou vkusu? Syn
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Leigh Ledare, FB)

Za hranicou vkusu? Syn
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Leigh Ledare, FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu