Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Julie Roberts uhryzol pavúk: Rana veľká ako loptička a plná hnisu!

Juliina rana vyzerala hrozivo Zobraziť galériu (3)
Juliina rana vyzerala hrozivo (Zdroj: Caters News)

NORTH HULL - Štyridsaťjedenročná Britka musela byť hospitalizovaná po tom, ako ju doma uhryzol pavúk a jej sa v dôsledku toho na tele vytvorila nebezpečná rana. Aby sa riadne zahojila, musela užívať silné antibiotiká.

Julie Robertsová pozerala televíziu v obývačke, keď jej v jednej chvíli vyliezol na členok pavúk bledej farby a pohrýzol ju do neho. Spočiatku z toho nerobila žiadnu vedu, lenže keď ranka v priebehu niekoľkých dní narástla do veľkosti golfovej loptičky a členok stuhol a bolel, zašla za lekárom. Ten jej predpísal lieky.

Julie Roberts uhryzol pavúk:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters News)

Ani po týždni sa však stav štvornásobnej matky nezlepšil, okolo bodu uhryznutia sa navyše začali tvoriť pľuzgiere plné žltého hnisu, ktoré neskôr praskli. Lekári ju preto hospitalizovali. "Nemohla som poriadne chodiť. Povedali mi, že pavúčí jed mi asi otrávil krv. Úplne som spanikárila," uviedla Julie pre denník Daily Mail.

Julie Roberts uhryzol pavúk:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Caters News)

Pacientke nasadili antibiotiká, aj po viac ako mesiaci však v nohe stále pociťuje bolesť. Priznala, že hoci doteraz vôbec nemala strach z pavúkov, dnes je všetko inak. "Môj malý syn ich stále dvíha zo zeme. Mám hrôzu z toho, že by sa to mohlo stať aj jemu," dodala Robertsová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu