Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nadrozmerná dievčina zhodila tuk a je z nej kráska z časopisu!

Amy prešla radikálnou zmenou Zobraziť galériu (3)
Amy prešla radikálnou zmenou (Zdroj: Daily Mail)

MANCHESTER - Administratívna pracovníčka (20) z anglického Dentonu bola ešte pred pár rokmi taká obézna, že nevedela zohnať primerane veľké šaty na školský ples. Dnes však už nie je po kilách navyše ani stopy a vyparádená dievčina si môže merať sily aj s profesionálnymi modelkami.

Amy Prattová sa ako tínedžerka dostala do začarovaného kruhu diét a prejedania, až sa nakoniec v 16 rokoch vypapala na 108 kíl. Dva mesiace pred školským plesom si kúpila šaty s najväčšou veľkosťou, ktorú našla, ale nech sa snažila, ako chcela, nevedela sa do nich nasúkať.

V zúfalstve sa preto obrátila na miestny klub WeightWatchers, ktorý pomáha ľuďom s nadváhou, aby aj ju dali nejako dokopy. Dnes si môže povedať, že jej rozhodnutie bolo správne, pretože pri výške 170 cm váži už len 63 kíl a považuje sa za najšťastnejšieho človeka.

"Už prvý týždeň som zhodila vyše troch kíl, čo bola pre mňa veľká motivácia. Ale nezastavila som sa. Nastavila som si režim a za dva roky som dala dolu 45 kíl," uviedla spokojná tmavovláska.

Šéfka klubu je na Amy právom hrdá a hovorí, že pre ostatných môže byť inšpiráciou. O to viac, že sa dostala aj na titulku magazínu o chudnutí. Informoval portál express.co.uk.

Nadrozmerná dievčina zhodila tuk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nadrozmerná dievčina zhodila tuk
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu