Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Bifľoš sa rozohnil pri ďakovnej reči a predviedol najdramatickejší príhovor!

Z Nicka sa vykľul excelentný rečník Zobraziť galériu (2)
Z Nicka sa vykľul excelentný rečník (Zdroj: YouTube)

ATLANTA - Nicholas Selby na prvý pohľad pôsobí ako utiahnutý chlapec, no zdanie v jeho prípade nemôže klamať viac. Na nedávnej slávnosti usporiadanej na počesť prvákov na Technickej univerzite v Atlante totiž predviedol reč, za ktorú by pokojne mohol získať Oscara.

Ak aj náhodou na niektorých študentov sadali počas tradičnej univerzitnej slávnosti driemoty, Nick ich z nich rýchlo prebral. Keď sa totiž postavil na pódium, aby privítal na škole nových prvákov, predviedol taký výkon, že mnohým z neho sánky padali.

Podobné príhovory bývajú väčšinou nudné a opakujú sa v nich tie isté veci, ktoré už po čase strácjú svoj význam. Lenže to zďaleka nie je Selbyho prípad. Svoju reč začal síce v pokojnom tempe, no to už po pár sekundách prerástlo do dynamickej formy, navyše podfarbenej dramatickou hudbou z filmu 2001: Vesmírna odysea.

Bifľoš sa rozohnil pri
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Rozvášnený absolvent v prejave hovoril o tom, že treba byť inovatívny. "Ak chcete zmeniť svet, ste tu správne. Ak chcete vyrobiť oblek pre Ironmana, ste tu správne," zakričal. Dokonca sa inšpiroval Isaacom Newtonom a oprel sa o jeho výrok: "Ak som videl ďalej ako druhí, tak preto, že som stál na chrbtoch velikánov."

Nicholasa po skončení príhovoru odmenili prítomní študenti i profesor búrlivým potleskom. Slová nadaného mladíka im zrejme ešte dlho budú znieť v ušiach.

Dramatický prejav

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu