Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Laškovanie na koncerte: Takýto pikantný záber zachytil fotoaparát reportéra!

(Zdroj: the dankles)

CHICAGO - Obdobie letných festivalov je v plnom prúde nielen u nás, ale aj v iných častiach sveta. Priebeh väčšiny z nich je napriek rozdielnej zemepisnej šírke rovnaký. Dobrá hudba, veľa tekutín, nie práve lacné vstupenky a sem-tam aj nejaké to netradičnejšie sexuálne vyžitie, ktoré nie je problém predviesť pred zrakmi divákov.

Jeden z fotoreportérov hudobnej stránky The Dankles zachytil okamih, keď si dvojica zabávajúcich sa na koncerte v Lollapalooze prejavovala náklonnosť aj iným spôsobom ako iba letmými pusami. Mladík totiž zašiel rukou až do mierne stiahnutých šortiek svojej partnerky a po niečom tam intenzívne šmátral. Či úspešne, to sa už zo zosmiešňujúceho záberu nedozvieme.

Ako to už v takýchto prípadoch býva, snímka sa rýchlo dostala aj na Facebook a užívatelia sociálnych sietí ju začali medzi sebou zdieľať. Takže zahanbenému páriku vôbec nepomohlo, keď sa ju hudobná stránka rozhodla odstrániť a veľmi svojsky ospravedlniť. V pár riadkoch uviedla, že nemali stvárať takéto vylomeniny počas bieleho dni pri tisíckach ľudí okolo seba a nič sa nemuselo stať. Informoval portál huffingtonpost.com.

Laškovanie na koncerte: Takýto
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: the dankles)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu