Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO z autobusu počas hrôzostrašného nárazu: Cestujúci lietajú ako handry!

Nehoda si vyžiadala 23 zranených Zobraziť galériu (2)
Nehoda si vyžiadala 23 zranených (Zdroj: int)

PEKING - Vodič autobusu v Číne prehliadol odbočku na diaľnici a problém vyriešil spôsobom, ktorý mal od bezpečnosti na míle ďaleko. Doplatil na to nielen on, ale aj cestujúci. Drsný okamih, kedy do vozidla narazil kamión, zachytili bezpečnostné kamery. Podľa najnovších informácií pri jeho hlúpom počine zahynul šofér nákladiaka.

Kamera zvnútra autobusu ukazuje okamih z 2. augusta, kedy sa vodič rozhodol cúvať späť na diaľnici pri meste Ťin-chua, južne od Šanghaja. V tej chvíli ho však vo veľkej rýchlosti zachytil nákladiak a náraz bol taký silný, že vodiča aj cestujúcich vyhodil do vzduchu, rozbil okná a batožina lietala všade naokolo.

Vodiča zrážka doslova "vysala" z bočného okna autobusu, ktorý sa údajne kĺzal ešte 50 metrov, kým sa zastavil. Lepšie nedopadlo ani ďalších 10 nepripútaných pasažierov a dokopy sa ich zranilo až 23.

Polícia a hasiči museli po nehode cestu uzavrieť, čo si vyžiadalo obrovské dopravné zdržanie. Vodič kamióna údajne na mieste zahynul. Havária je v štádiu vyšetrovania. Informoval portál dailymail.co.uk.

Video nie je vhodné maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu