Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Babička (47) sa sťažuje, že vyzerá primlado: Chce byť konečne vráskavá!

Anne Boltonová
Anne Boltonová (Zdroj: thesun.co.uk)

BRISTOL - Milióny žien snívajú o večnej mladosti, ale Britka Anne Boltonová má presne opačný problém. Na svoj vek vyzerá príliš dievčensky, čo jej vraj spôsobuje také problémy, že uvažuje o kozmetickej operácii, ktorá by ju urobila staršou.

Matku štyroch detí si napriek jej štyrom krížikom pravidelne mýlia s dvadsiatničkou a podľa nej jej mladistvý vzhľad prináša iba samé problémy. Namiesto požehnania ho vníma ako prekliatie, ktoré jej zničilo manželstvo, dva dlhodobé vzťahy a spôsobuje, že s ňou chcú stále randiť samí zajačikovia. Okrem toho ju opustili aj žiarliví kamaráti, ktorí sa nedokázali vyrovnať s tým, že vyzerajú staršie ako Anne.

Veľkú oporu zatiaľ nenašla ani vo vlastnej rodine. Jej najstarší syn, ktorý sa nedávno stal otcom, ju nenávidí za to, že po tom, čo ho s ňou videli známi, si ju pomýlili s jeho priateľkou. Podľa Anne tak jej výzor bude znamenať iba celoživotnú osamelosť, pretože ju budú baliť iba holobriadkovia, s ktorými nechce mať nič spoločné.

"Každý chce vyzerať mladšie, ale ja si nerobím srandu, ani nepreháňam, keď poviem, že mladistvý vzhľad mi ničí život. Urobila by som čokoľvek za pár vrások, aby som vyzerala ako žena v mojom veku," prezradila Anne, pre ktorú je jej odolávanie starnutiu záhadou.

"Čím som staršia, tým je to pre mňa väčší problém. Potrebujem niekoho, kto vymyslí opak botoxu, pretože zúfalo potrebujem vyzerať staršie," dodala pre denník The Sun trhovkyňa z Bristolu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu