Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Sexuálna pohroma: Mužovi (49) odstránili megasemenníky, ostal mu 2,5 cm penis!

Američan so sebou vláčil megavaky Zobraziť galériu (2)
Američan so sebou vláčil megavaky (Zdroj: YouTube)

LAS VEGAS - Američan Wesley Warren je svetu známy ako muž s najväčšímmi semenníkmi. Tie mu pred pár mesiacmi chirurgicky zmenšili a zdalo sa, že je všetko v poriadku. Lenže nedávno sa muž posťažoval, že mu počas operácie zmenšili aj penis.

Štyridsaťdeväťročný Warren trpel lymfedémom miešku, čo znamená, že jeho lymfatické uzliny sa plnili tekutinou. Tento stav mu spôsoboval obrovské ťažkosti. Mal veľké bolesti, nemohol poriadne chodiť ani sa milovať.

Sexuálna pohroma: Mužovi (49)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Začiatkom apríla podstúpil operáciu, ktorá ho zbavila megazáťaže medzi nohami. Lenže nastal ďalší problém; Wesley po zákroku skončil s 2,5 centimetrovým penisom. Teraz sa bojí, že si kvôli tomu nikdy nenájde priateľku.

"Samozrejme, že som rád, že som sa zbavil tej záťaže, čo som mal medzi nohami. Ale keď sa teraz pozriem tam dolu, po penise neostalo takmer ani stopy," vyžaloval sa denníku The Sun.

Warren má však už čoskoro podstúpiť zákrok, počas ktorého mu chirurgovia zväčšia pohlavný úd do pôvodnej veľkosti. Potom by sa už jeho trápenie malo nadobro skončiť. "Chcem, aby ma raz niekto miloval. Ale najprv sa musím uzdraviť, a to bude nejaký čas trvať," dodal.



 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu