Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Najzlatšie VIDEO: Drobček valcuje internet hrou na gitare a spevom!

(Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Pieseň Don't Let Me Down od legendárnych Beatles možno nie je práve najväčším hitom tejto skupiny, ale v podaní malého Brazílčana Dioga Mella je aj tak úžasným zážitkom. Chlapček, ktorý má iba rok a 11 mesiacov, určite poteší všetkých fanúšikov Chrobákov aj talentovaných detičiek.

Video na YouTube zavesil chlapcov otec Christian približne pred tromi týždňami a odvtedy zaznamenalo už vyše 5 miliónov zhliadnutí. Nehovoriac o tom, že nadšení fanúšikovia ho zdieľajú na sociálnych sieťach a nechýbajú medzi nimi ani Slováci.

Zdá sa tak, že drobcov výkon oslovil širokú základňu a duet s jeho rodičom sa pomaly, ale isto stáva ďalším internetovým hitom. A vďaka čomu ho ľudia tak milujú?

Kvôli zanieteniu malého Dioga, ktorého síce ešte nie je poriadne ani vidieť od zeme, ale po otcovi opakuje slová piesne s takou vášňou, že vyvolá úsmev na tvári každému divákovi. Nehovoriac o tom, že sprevádza svojho otca pri hre na gitare. Aby mu však nebola veľká, musí sa uspokojiť iba s ukulele, ale veď to predsa vôbec nevadí.

Komentáre pod videom sú nanajvýš pochvalné a chlapčeka označujú za veľmi talentovaného a najmä neuveriteľne rozkošného. Či bude v nastúpenej dráhe hudobníka pokračovať, sa možno dozvieme v nejakom ďalšom filmovom dielku jeho otca.

Chlapček hrá na gitare

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu