Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Cudzoložník na úteku: Dramatický únik od milenky pred zrakmi stoviek ľudí!

Zleziem to, nezleziem? Zobraziť galériu (3)
Zleziem to, nezleziem? (Zdroj: YouTube)

SAO PAULO - Takýto moment obyčajne vídame len vo filmoch alebo v reklamách. To, čo sa nedávno stalo v brazílskom Sao Paule, však bolo autentické. Miestnych obyvateľov výborne pobavil istý mladík, ktorý unikal od svojej milenky, pretože ich doma prekvapil jej manžel.

Celá Brazília, a nielen ona, sa momentálne baví na videu, ktoré zachytáva milenca na úteku. Dráma začína v momente, keď si ľudia všimnú, že sa na balkóne na treťom poschodí obytného domu háda jeden manželský pár.

"Koho je to tričko?," pýta sa muž svojej polovičky. Tá kus odevu nahnevane hodí na zem. Zrazu sa napravo od nich zjaví v okne ďalší muž, ktorý má na sebe iba trenky. Každému je v tomto momente jasné, že ide o cudzoložníka. 

Cudzoložník na úteku: Dramatický
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Z okna vyhodí provizórne lano, ktoré vyrobil zviazaním niekoľkých tričiek dokopy a zahajuje útek. Dav pod ním buráca a adresuje mu škodoradostné posmešky. Zliezť dolu však nie je také jednoduché a polonahý milenec bojuje s výškou aj s obmedzenými fyzickými schopnosťami.

Cudzoložník na úteku: Dramatický
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vtom prichádzajú na miesto požiarnici. Na zemi rozložia matrac, aby muž mohol skočiť. Keď už je dolu v bezpečí, trochu si zahromží a odoberie sa zahanbene preč.

Milenec na úteku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu