Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Odkaz na dverách valcuje internet: Pre Kiku a Mongolíka s teľacími očami!

(Zdroj: int)

PRAHA - To, že vás manželka alebo priateľka začne podvádzať s niekým iným, je rozhodne dôvod na hnev a zúfalé činy. Istý Čech sa rozhodol vyventilovať svoje negatívne emócie tým, že zaľúbenej dvojici zanechal odkaz na dverách bytu a pravdepodobne očakával, že im spôsobí menší šok. Bohužiaľ, vďaka sile internetu a sociálnych sietí, sa možno stane slávnym najmä on sám.

V dobe, kedy je ťažké určiť, či je internetový hit reálny alebo ide iba o recesiu a dobre prevedený marketingový ťah, sa stretávame s ďalšou záhadnou senzáciou. Nespôsobilo ju tentokrát však žiadne video, ale obyčajná fotografia, na ktorej vidno popísaný papier nalepený na dverách. Jeho obsah je ale oveľa pútavejší, ako by sa prvý pohľad zdalo.

V podstate ide o odkaz istého Petra pre Kiku a muža, ktorého oslovuje "Mongolík s teľacími očami". Na úvod ich oboch žiada, aby si pred vstupom do bytu uvedomili, že nájomné vo výške 21-tisíc českých korún (cca 810 eur) hradí on a svojho nástupcu varuje pred Kikou, ktorá vraj nehospodári s financiami práve rozumne. Zvyšok "listu" je výpočtom ďalších ženiných negatívnych vlastností, s ktorými by mohol mať Mongolík časom problémy a Petr sa mu zjavne snaží uľahčiť situáciu tým, že mu ich všetky vopred vymenuje.

Kika podľa neho vedie veľmi nákladný život, ktorý jej odteraz bude musieť zabezpečovať on a má sa mať na pozore aj pred jej veľkou snahou priviesť na svet ďalšie dieťa. Okrem toho má ešte dva veľmi nelichotivé nedostatky: "neprehĺta a nežehlí". Na záver Petr ironicky dodá, že Mongolíkovi drží palce.

Kto odkaz zverejnil na internete, nie je známe, ale autor listu sa asi nadosmrti poučí, že v digitálnej ére je veľmi jednoduché zobrať mobil, niečo vyfotiť a dať to napríklad na Facebooku, odkiaľ si snímka rýchlo nájde cestu k ďalším užívateľom. Ktohovie, aké sú jeho súčasné pocity.

Odkaz na dverách valcuje
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: int)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu