Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Kráska (23) zomrela pár hodín po tom, ako sa dala tetovať!

Federica so svojím bračekom. Zobraziť galériu (4)
Federica so svojím bračekom. (Zdroj: Facebook)

MILÁNO - Bola mladá, krásna, plná energie, ale jej život tragicky vyhasol iba pár hodín po tom, ako si dala urobiť nové tetovanie. Federica Iammatteová, študentka z Milána, na druhý deň ráno upadla do septického šoku a začala krvácať. V noci sa jej zastavilo srdce a zomrela.

Federica navštívila špecializovaný tetovací salón minulý štvrtok popoludní, aby si dala urobiť ďalšie dielko na pravej strane chrbta. V piatok ráno však cítila triašku a mravčenie v rukách a nohách. Priateľovi napísala, že má asi horúčku a príznaky sa tak rýchlo zhoršovali, že s ňou jej rodina vyhľadala lekársku pomoc.

Dievča skončilo v nemocnici, ale akonáhle prišlo krvácanie, previezli ho do lepšie vybaveného zdravotníckeho zariadenia v Miláne.

Federica s otcom.
Zobraziť galériu (4)
Federica s otcom.  (Zdroj: Facebook)

"Keď sme sa dostali do nemocnice, okamžite ju dali na prístroje a lekári neskrývali vážnosť situácie. Chceli sme zostať pri nej, ale doktor nám povedal, že to nie je potrebné, že nám zavolajú, ak by sa jej stav zhoršil," uviedol jej otec Agostino Iammatteo pre denník Corriere della Sera. O tretej ráno sa rodina dozvedela, že Federica zomrela.

"Bola plná energie, športovala. Chceme vedieť, čo sa stalo. Mojej dcére nikdy nechýbali peniaze, mohla ísť do riadneho salóna, kde by to bolo viac bezpečné," doplnil jej zdrvený otec.

Polícia navštívila aj tetovacie štúdio, ale nezistila žiadne bezprostredné hygienické nedostatky. Mladá žena tak mohla utrpieť skôr nejakú alergickú reakciu na atrament. Bližšiu príčinu smrti určí až pitva.

Federica a jej priateľ.
Zobraziť galériu (4)
Federica a jej priateľ.  (Zdroj: Facebook)

Pekná blondínka milovala motorky.
Zobraziť galériu (4)
Pekná blondínka milovala motorky.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu