Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

"Blbci" v politike: Svojimi bláznovstvami bavia celý svet!

Boris Johnson trapasy priam vyhľadáva Zobraziť galériu (2)
Boris Johnson trapasy priam vyhľadáva (Zdroj: internet)

BRATISLAVA - Či premiér alebo starosta, všetko sú to funkcie, ktoré si vyžadujú určitú dávku serióznosti. Aby to zase ale nebolo len o vážnych tvárach a pózach, treba si občas aj zašpásovať a vypustiť paru. A nasledujúce zábery to len potvrdzujú.

Kevin Rudd - bývalý austrálsky premiér

Rudd je podľa mnohých nekorunovaným kráľom vzoru zlého cvičenia. Zo záberov je jasné, prečo.

Rob Ford - starosta Toronta

Najvyšší predstaviteľ kanadskej provincie Ontário má zas talent na narážanie do vecí. Minulý týždeň si pri predieraní pomedzi novinárov nevšimol kameru pred ním a napálil rovno do nej. Neodpustil si pri tom hlasné zanadávanie.

Anthony Foxx a Pat McCrory - starosta a bývalý starosta mesta Charlotte v Severnej Karolíne

Táto dvojica nedávno na tlačovej konferencii predviedla jedno z najtrápnejších objatí, aké sa kedy v televízii vôbec objavilo.

Raymond Thomas Rybak - starosta Minneapolisu

Keď minulý rok Rybaka zvolili za starostu, rozhodol sa to osláviť spôsobom, ktorý je typický skôr pre rockové hviezdy. Vrhol sa do publika, ktoré ho nosilo na rukách.

Julia Gillardová - austrálska premiérka

Aby to všetko nebolo len o mužoch, máme tu aj jednu ženu. Predsedkyňa austrálskej vlády sa počas vlaňajšej návštevy Indie pošmykla na banánovej šupke a skončila na zemi.

Stephen Harper - kanadský predseda vlády

Harper minulý november na slávnostnej ceremónii pri príležitosti 60. výročia nástupu kráľovnej Alžbety II. na trón odovzdal Justinovi Bieberovi medailu za dobrú reprezentáciu svojej rodnej krajiny vo svete. Tento záber však vyvolal viac rozpačitosti, než uznania, najmä z dôvodu nevhodne zvoleného oblečenia zo strany mladého speváka.

Boris Johnson - starosta Londýna

Excentrický blondiak je svojimi kúskami už povestný. Vlani sa zasekol v zábavnom parku, keď zostal visieť v popruhoch na kábli nad hlavami ľudí.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu