Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Drsný VIDEO vtip: Dievčatá v taxíku takmer zomreli od strachu!

(Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Televízia Black Box si pre svojich fanúšikov pripravila ďalší krutý žartík, ktorý zaváňal infarktovými stavmi. Asi nikto by nechcel byť na mieste dievčat, ktoré nasadli na taxíka s vodičom, ktorý sa počas cesty strelil do hlavy a zmenil sa na vlkodlaka.

Nič netušiace ženy nasadli do taxíka k šoférovi, ktorý sa po chvíľke začal správať veľmi divne. Šklbalo mu telom a pre seba si rozprával, že to už viac nevydrží a za všetko môže Mesiac. Nakoniec ich tak vydesil, že prosili, aby ich pustil von.

Na to však nebolo času, vodič s vycerenými zubami zrazu vytiahol zbraň a strelil si do hlavy. Krv, ktorá sa rozprskla na skle, doviedla dievčatá k hystérii. Navyše "mŕtvy" taxikár o sekundu ožil a vyskočil z auta, aby tentokrát už prezlečený za vlkodlaka otvoril zadné dvere vozidla a snažil sa dostať k dievčatám.

Na smrť vystrašené zákazníčky sa bezmocne krčili v rohu, keď si napokon herec zložil z tváre masku a povedal im, že všetko bol iba vtip. Na skrytej kamere vidno, že trasúce sa dievčatá nemali pre krutý žartík práve pochopenie. "To nie je na smiech. Myslela som, že sme mŕtve," povedalo jedno z nich.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu