Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Cestovanıe časom je možné!

Párty The2013 odhalila stroj času Zobraziť galériu (8)
Párty The2013 odhalila stroj času (Zdroj: Párty The2013/WBW)

BRATISLAVA - Párty The2013 opäť prekvapila. Pomocou projektovanej ilúzie 3D mapping sa táto párty zmenila na stroj času, ktorý hostí prenášal hudobnými obdobiami od prítomnosti cez 90te, 80te, až po 70te roky a späť. Párty The2013 je každú sobotu plná známych tvárí, ľahodný Moët & Chandon tečie potokom a striedajú sa tam šou, o ktorých ostatné slovenské kluby môžu len snívať. Tento víkend tam boli okrem Evy Cifrovej, cez Alexandru Orviskú, až po známych slovenských športovcov.

Rádio Europa2 si na tejto párty raz za mesiac zriaďuje nahrávacie štúdio, kde ich moderátor spovedá rôzne osobnosti z ich hriechov. Následne sa tu chystá akrobatická show na stuhách priamo nad hlavami tancujúcich ľudí v prevedení Timei a Patrika, ktorí sú v zahraničí veľmi obľúbení.

Dve noci pred tým boli pre zmenu známe osobnosti v inom bratislavskom klube. V Kartelli sa totiž deje už viac ako 2 roky každý štvrtok párty s menom WBW. V preklade Svet podľa žien je pravideľne plný krásnych žien. Medzi tie známe z posledného štvrtka môžme zaradiť Miss Universe 2006 Juditu Hrubyovú, Vicemiss Universe 2012 Martinu Grešovú, aktérku reality šou Martinu Jendrušákovú, či modelku Adrianu Červenkovú. Tá bola hlavnou hviezdou krásnej prehliadky sexy oblečenia z nitrianskej predajne Sugarbird. Dokonca tu aj k narodeninám modelky Adriany zaspieval kaderník zo Štúdia pod hradom, spevák zo SuperStar Marcel Berky. SPH tak nepripravilo iba vlasy modelkám na prehliadku, ale sa postarali aj o nečakanú zábavu.

 

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu