Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Antioxidačný čaj z liečivej arónie

Antioxidačný čaj z liečivej arónie Zobraziť galériu (2)
Antioxidačný čaj z liečivej arónie

Internetový obchod zdravia Biohome Vám prináša čaj z čiernej jarabiny (ľudovo nazývaná arónia), ktorá je považovaná za skutočného šampióna medzi liečivými rastlinami najmä vďaka vysokému obsahu antioxidantov.

Je určená pre tých, ktorí si aj v tomto uponáhľanom svete nájdu čas urobiť niečo pre upevnenie svojho zdravia konzumáciou vysokokvalitných prírodných produktov. Desať minút vylúhovaný čaj s výraznou chuťou je možné konzumovať nesladený, aj sladený - či už zdravým medom, alebo stéviou.

Čaj z arónie má intenzívne zafarbenie a veľmi výraznú chuť. Je balený ručne. Arónia (Aronia melanocarpa) je ker rastúci i u nás a je skutočným šampiónom medzi liečivými rastlinami. V prírode nevídaný obsah prirodzene obsiahnutých antioxidantov budete len ťažko hľadať v iných rastlinách ako práve v arónii. Okrem čaju Vám ponúkame ďalšie, veľmi kvalitné výrobky.Vysokým obsahom účinných látok má arónia v dnešnej uponáhľanej dobe značný význam práve pre všetkých tých, ktorí dávajú prednosť sústavnému upevňovaniu svojho zdravia kvalitnými stravovacími návykmi a konzumáciou vysoko kvalitných prírodných doplnkov stravy pred užívaním synteticky vyrobených náhrad.

Prečítajte si viac na www.biohome.sk alebo objednávajte na adrese biohome@biohome.sk

Biohome
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Biohome)

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu