Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Karen (30) potratila v 31 týždni: Vraj preto, lebo sexovala s manželom!

Karen s manželom Zobraziť galériu (2)
Karen s manželom (Zdroj: onenewspage.co.uk)

PLYMOUTH - Tridsaťročná Karen Smithová z Veľkej Británie takmer umrela od žiaľu, keď v 31. týždni tehotenstva prišla o dieťatko. Stalo sa tak len pár hodín po tom, ako sa milovala s manželom Markom. Lekári jej povedali, že práve sex mohol za to, že potratila.

Nie všetkým ženám je príjemné milovať sa počas tehotenstva so svojím partnerom. Karen to ale vôbec nevadilo ani napriek tomu, že končila už ôsmy mesiac. Krátko po súloži však dostala kŕče a začala krvácať. Okamžite sa preto vybrala do nemocnice, kde jej povedali, že o nič nejde, že je to normálne. Neskôr sa tam vrátila v ešte horšom stave. Podstúpila operáciu, ktorú jej nenarodený synček Robert neprežil. Navyše jej chirurgovia museli vyoperovať maternicu.

Takto vyzeralo bábätko v sedemnástom týždni
Zobraziť galériu (2)
Takto vyzeralo bábätko v sedemnástom týždni  (Zdroj: onenewspage.co.uk)

Neskôr zistili, že u pacientky došlo k predčasnému oddeleniu placenty, čo by určite odhalili už počas prvej návštevy nemocnice, keby vykonali potrebné vyšetrenia. Lenže oni jej namiesto toho naznačili, že potratila práve kvôli sexu, píše Daily Mail.

Úrady nedávno ukončili vyšetrovanie, ktoré dokázalo, že lekári mohli chlapčeka zachrániť. Smithovci dostali od nemocnice finančné odškodnenie v bližšie nešpecifikovanej výške. "Skoro som sa utrápila na smrť. Dlhý čas som žila s vedomím, že Robert zomrel kvôli tomu, že som sa milovala. Odľahlo mi, že to tak nakoniec nie je, no synčeka mi to už aj tak nevráti," smutne skonštatovala trojnásobná matka.

Sex v tehotenstve je všeobecne považovaný za neškodný. Záleží len na žene, či na neho bude mať chuť. Ak je zdravá a gravidita prebieha bez komplikácií, nemusí mať zo sexu obavy. Ak sa však predsa len chce uistiť v tom, že ho môže praktikovať, mala by sa poradiť so svojím gynekológom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu