Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dôchodkyňa (63) robí prostitútku: Denne sex so 6 chlapmi!

Beverly Robertsová Zobraziť galériu (3)
Beverly Robertsová (Zdroj: profimedia.sk)

GRAVESEND - Beverly Robertsová z britského Gravesendu sa posledných 25 rokov živí ako prostitútka. Napriek tomu, že už má svoj vek a je babičkou, denne obslúži až šesť mužov. Podľa jej slov má plnú podporu svojej rodiny.

"Sex ma udržuje fit. Nemám zdravotné problémy a som si istá, že je to kvôli mojej práci. Ľudia hovoria, že vyzerám mlado a nemôžu uveriť, že som babičkou. Chcem pracovať aspoň do sedemdesiatky," prezradila Beverly, ktorá však sexu vďačí nielen za dobrú kondíciu, ale aj pekný balík peňazí. Denne zarobí približne 750 libier a ročne sa táto suma vyšplhá až na 176-tisíc libier (cca 203 300 eur).

Beverly sa prvýkrát dostala k eskortu v roku 1988 po odchode jej manžela, kedy zostala sama s dvomi synmi. "Prišli sme o dom kvôli dlhom, takže som si musela prenajať dvojizbový byt. Chlapci mali 14 a 17 rokov a žili sme iba o chlebe a marmeláde. Nemohli sme si dovoliť ani nábytok. Úrad práce by mi nepomohol, keďže som nemala žiadnu kvalifikáciu. Nechcela som robiť upratovačku alebo zostať na podpore - potrebovala som slušnú mzdu," objasnila dôvody, pre ktoré sa rozhodla zvoliť inú možnosť.

V novinách objavila inzerát na spoločníčku a naivne si myslela, že pôjde iba o robenie spoločnosti majetným mužom pri večeriach, čo sa jej zdalo jednoduché a zábavné. Kontaktovala teda agentúru, ktorej majiteľ jej ponúkol 120 libier na hodinu a vysvetlil jej, o akú prácu vlastne ide. Hoci vtedy najprv spanikárila, vidina zárobku ju predsa len presvedčila, že to skúsi. Po prvej noci, kedy obslúžila 10 nadržancov, sa zrútila, ale keď videla tú kôpku peňazí, uvedomila sa, že rýchlejšie sa k takej sume nikde nedostane.

Za posledných 25 rokov spala s tisíckami mužov a ešte aj teraz berie 6 klientov denne. Chodí na pravidelné zdravotné prehliadky a trvá na používaní kondómov. Jej klientelu vraj tvoria muži všetkých vekových kategórii a na jej výkon sa údajne nikto nikdy nesťažoval. Ak zákazník príde k nej domov, berie 90 libier na hodinu, v prípade, že ide ona za ním, má taxu 120 až 150 libier na hodinu. Počas svojej kariéry prostitútky mala vzťah iba raz. Po dvoch rokoch sa však rozpadol kvôli tomu, že jej priateľ žiarlil. Beverly však nemá pocit, že niečo prepásla, na vydaj nemá pomyslenie.

Dôchodkyňa (63) robí prostitútku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Dôchodkyňa (63) robí prostitútku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu