Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tchibo – Módne lahôdky na jar 2013

E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň! Zobraziť galériu (12)
E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň! (Zdroj: Tchibo)

Klasické alebo trendy kúsky? Teraz nájdete v Tchibo jednoducho všetko čo nemôže chýbať vo Vašom jarnom šatníku! Je tu jarná móda pre ženy, jarná móda pre Váš dokonalý vzhľad: od chino nohavíc cez jemnú blúzku, tričko až po ľahučký šál a doplnky. Čakajú Vás inšpirácie plné módy.

 

Teraz navyše v e-shope Tchibo prebieha AKCIA 3+1 ZADARMO! Kúpte si aspoň 4 výrobky z akýchkoľvek kolekcií Tchibo a ten najlacnejší dostanete ZADARMO. Akcia platí len do 5.3.2013.

Tchibo už dávno nie je iba káva, ale množstvo unikátnych výrobkov, ktoré inde nekúpite. Každú stredu môžete objaviť na www.tchibo.sk novú kolekciu, nový svet Tchibo. Objednávanie je jednoduché a intuitívne. Navyše výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia! Treba si však dať pozor, všetky výrobky sú dostupné len do vypredania zásob a mnohé sú v ponuke len v limitovaných množstvách.

Váhať sa určite neoplatí. E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň. Pozrite si najnovšiu kolekciu, je to zábava.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu