Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Deväťročné dievča porodilo dieťa, otcom je jeho milenec (17)!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: sanjayausta.photoshelter.com )

MEXIKO - Deväťročné dievča zo západného Mexika porodilo zdravé bábätko. Jeho otcom je 17-ročný mladík, po ktorom teraz pátrajú úrady. Hrozí mu trest za sexuálne zneužitie maloletej, resp. znásilnenia. Matka aj dcéra sú v dobrom zdravotnom stave.

Dievčina menom Dafné otehotnela len niekoľko mesiacov po svojich ôsmych narodeninách. Otec dieťaťa sa k svojmu potomkovi nepriznáva. "Svedčí o tom fakt, že sa dal na útek. "Ešte sme ho nenašli," povedala matka maloletej rodičky.

Dieťa prišlo na svet 27. januára v pôrodnici v meste Guadalajara, metropole západomexického štátu Jalisco. Podľa informácií lekárov pri narodení vážilo 2,7 kilogramov. Darí sa mu dobre.

Dafné sa vo svojom nízkom veku stala jednou z najmladších matiek na svete. Pretože je v Mexiku sexuálny styk do 12 rokov nelegálny, hrozí jej milencovi trest za sexuálne zneužitie. Vôbec najmladšou matkou sveta je podľa dostupných údajov Peruánka Lina Medinaová, ktorá v 30. rokoch minulého storočia porodila vo veku piatich rokov a siedmich mesiacov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu