Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Bláznivá matka: Na bujarú párty vzala svojho 4-mesačného syna!

(Zdroj: The Sun)

WALES - Pre väčšinu rodičov je predstava, že by svoje štvormesačné dieťa vzali na hlučný koncert, nepredstaviteľná. Zdá sa však, že istá britská matka s tým nemala najmenší problém a synčeka pokojne zavliekla medzi podgurážených ľudí tancujúcich na drum and bass.

Sarah-Jane Hulmeová (41) zjavne podcenila zdravý rozum, keď svojho syna Djanga vzala na opileckú párty v  Aberystwythe v Severnom Walese a policajtom tvrdila, že neurobila nič zlé. Hoci ľudia okolo nej sa bavili na poriadne hlučnú hudbu, ona sa bránila tým, že jej dieťa malo zakryté ušká slúchadlami a takýto koncert už absolvovalo tretíkrát.

"Dojčím ho, takže musí byť so mnou. Vo Francúzsku alebo Španielsku nemajú rodičia problém vziať svoje deti na hudobné festivaly. Moja dcéra Kerry hrala s kapelou prvýkrát v jej rodnom meste a chcela som tam byť. Čo je na tom zlé?" bránila sa matka, ktorej čin ostatné ženy na internete označili za nezodpovedný a hanebný.

"Každý, kto vezme dieťa na párty je nepríčetný. Štvormesačné dieťa potrebuje pokoj a nie revúcu hudbu, blikajúce svetlá a všetkých tých bláznov naokolo. Ak chcete ísť von, vezmite si pestúnku," reagovala Siobhan Freegard z jedného z rodičovských webov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu