Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opitá blondínka sa nedala zastaviť: Zbila mamu a potom aj policajtov!

Policajta zasiahli črepiny z okna
Policajta zasiahli črepiny z okna (Zdroj: YouTube)

COLUMBUS - Žena z amerického Ohia čelí obvineniam z vandalizmu a útoku na verejného činiteľa po tom, ako bola agresívna na policajtov a dokonca na ich aute vykopla okno. K incidentu došlo v stredu večer v okrese Genoa Township.

Ashlie Tesiovú zatkla privolaná policajná hliadka pôvodne za to, že na parkovisku napadla svoju matku. Keď videla, že sa k nej blížia strážnici, rozbehla sa na neďalekú diaľnicu. Tam ju dobehli, blondínka sa im ale vzápätí začala vyhrážať, že ich zbije.

"Vrieskala po nás, že nás kopne a niektorých z nás aj kopla. Museli sme použiť paralyzér, aby sme ju dostali do auta," uviedol seržant Rich Lyon. Nakoniec sa policajtom podarilo mladú ženu spacifikovať a nasadiť ju do vozidla. Tu sa však dráma neskončila.

Záznam z bezpečnostnej kamery dokazuje, že Tesiová krátko po prevoze na policajnú stanicu vykopla na služobnom aute od hnevu okno. Jej agresívne správanie bolo zrejme dôsledkom nadmerného požitia alkoholu. Obvinená sa už medzitým stihla upokojiť a momentálne čaká vo väzbe na súdne pojednávanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu