Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Poznáme nový termín konca sveta, má prísť už onedlho!

Takto to 21. decembra vyzeralo v dedinke Bugarach Zobraziť galériu (2)
Takto to 21. decembra vyzeralo v dedinke Bugarach (Zdroj: lebanontimes.com)

LONDÝN - Ľudstvo si ešte ani poriadne nevydýchlo po strese, ktorý zažívalo predminulý piatok a už sa objavili ďalšie správy o konci sveta. Tentokrát má nastať o štyri roky, aspoň tak to tvrdí bratstvo Božieho meča.

Svet síce prežil koniec sveta, ktorý mal nastať 21. decembra 2012, ale len na ďalšie štyri roky. Istý spolok totiž vyhlásil, že skutočná apokalypsa nastane 1. januára 2017. "Prežijú len členovia bratstva, ostatní zahynú v pekle," povedal jeden z nich. Túto hrozivú predpoveď im povedal prorok Gabriel.

Či však ľudia podľahnú o štyri roky podobnej hystérii, ako bolá tá, ktorá vypukla okolo dátumu 21.12.2012, je otázne. V tento deň stovky ľudí vyliezli na francúzsku horu Bugarach, ktorá mala ako jediná odolať údajnému Armagedonu. V malej dedinke sa prechádzali zelení "Marťania" s tykadlami, ktorí verili, že v hore je ukrytá mimozemská kozmická loď. Tá ich mala zachrániť, nakoniec ale nebolo treba.

Poznáme nový termín konca
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: lebanontimes.com)

Ak prežijeme aj rok 2017, ešte stále je tu šanca, že koniec sveta raz predsa len príde. Írsky svätý Malachy v roku 1143 predpovedal, že súdny deň príde po 112 pápežoch, pričom ten súčasný je v poradí 111. Teológ Ian Gurney, ktorý tridsať rokov študoval Bibliu, zas tvrdí, že koniec nastane v roku 2023. Ďalšia predpoveď, ktorá vyznieva pravdepodobne najrealistickejšie, hovorí, že v roku 4 500 000 000 sa Slnko zmení na gigantickú hviezdu, ktorá pohltí Merkúr, Venušu, Zem a Mars. Čo dodať, koľko ľudí, toľko názorov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu