Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Lyžiarsku sezónu otvorili s vodkou v ruke

Mirka Šmahel Kalisová s manželom Mirom Zobraziť galériu (3)
Mirka Šmahel Kalisová s manželom Mirom (Zdroj: GAS Familia)

Otvorenie lyžiarskej sezóny v Jasnej v Nízkych Tatrách sa nieslo v znamení dobrej zábavy, krstu novej lanovky, prestížnych hudobných vystúpení a kvalitnej slovenskej Goral Vodky MASTER, ktorá sa vyrába podľa exkluzívnej receptúry v srdci slovenského liehovarníctva v Starej Ľubovni.

Výrobný proces začína výberom najkvalitnejšej pšenice, z ktorej sa použitím 7-kolónového destilačného zariadenia vyrobí kvalitný lieh. Zušľachťuje sa špeciálnymi karborafinačnými procesmi zaručujúcimi hladkosť a jemnosť vo vzťahu k citlivým zmyslom.

Veľká pozornosť sa venuje druhej zložke Goral Vodky MASTER – mimoriadne kvalitnej vode z tatranských horských prameňov. Vzájomným splynutím týchto elementov a ponechaním dostatku času na ich harmonizáciu sa vodka podrobuje ostrej 7-násobnej mikrofiltrácii prírodnými materiálmi ako najdôležitejšej súčasti zušľachťovacieho postupu výroby. Výsledkom je exkluzívna a delikátna chuť pre najvyšší pôžitok z vodky. Tú ocenili na party, ktorá sa konala v klube Happy End aj známe osobnosti slovenského šoubiznisu – manželia Šmahelovci, či  česká modelka Nicol Moravcová.

Mirka Šmahel Kalisová spolu s manželom Mirom Šmahelom ochutnali špeciálny miešaný drink, ktorý barmani na tejto party pripravili, a to Goral Master Drink, ktorého základom je kvalitná vodka a džús z ružového grepu. Skvelá tanečná zábava pokračovala aj vďaka Goral Vodke MASTER, ktorá nedávno získala v Hong Kongu svoje v poradí už siedme prvenstvo, tentokrát na súťaži China Wine & Spirits Awards 2012, až do skorých ranných hodín.

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu