Sobota1. jún 2024, meniny má Žaneta, zajtra Oxana, Xénia

Zábava vo vianočnom raji pokračuje

Zábava vo vianočnom raji pokračuje Zobraziť galériu (8)
Zábava vo vianočnom raji pokračuje (Zdroj: Incehaba)

Víkendový vianočný raj v Inchebe pre deti má pripravený bohatý program aj počas soboty a nedele 15. – 16. decembra.

Sobota 15. December

Počas celého dňa budú pre deti pripravené atrakcie: trampolína, skákadlá, veľká vianočná súťaž v kreslení, krásne knižky, spoločenské hry a maľovanie na tvár.

Do raja pribudne aj detské dopravné ihrisko riadené ozajstnými policajtmi. Deti, ktoré sa budú riadiť pokynmi regulovčíka, dostanú vodičský preukaz. Okrem toho, ich čaká možnosť prezrieť si policajnú výstroj, odfotiť sa s rôznymi policajnými rekvizitami a naučiť sa ako sa správať v premávke a pri styku s cudzími ľuďmi.

Dopoludnia zavíta do Incheby strašiak Fešák, popoludní škriatok FÍHA, čo v knihe býva a zahrá svoje divadelné predstavenie. Následne uvedie do života svoje CD s pesničkami za účasti Zuzky Smatanovej, Tomáša Palondera a Janais.

Deti, ktoré rady tancujú, sa môžu naučiť známu choreografiu hitu Gangnam style.

Nedeľa 16. December

Ku atrakciám vianočného raja pribudne celodenný program pre rodiny so šikovnými predškolákmi a deťmi 1 stupňa základných škôl. Vianoce s Felixom ponúknu niekoľko stanovíšť na precvičenie pohybových schopností, logického myslenia, ale hlavne pôjde o zábavu. Určite si nenechajte ujsť túto fantastickú rodinnú nedeľu.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu