Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Stávka Marcela a Juniora: jeden deň otcom

Marcel a Junior Zobraziť galériu (8)
Marcel a Junior (Zdroj: Funrádio)

Moderátorská dvojica Marcel a Junior uzavreli nezvyčajnú stávku. Marcel ako otec rodiny sa stavil, že Junior sa nedokáže postarať o jeho dve deti ani jeden deň. „To znamená ráno ich vychystať, doviezť načas do školy, potom sa po škole pre nich zastaviť, zobrať ich na krúžky a nakoniec doviesť večer domov," spresnil Marcel.

Junior so stávkou súhlasil, ale mal jednu podmienku - ako pomocníka si vybral novú Škodu Rapid. „Mal som šťastie, že Marcel ešte nepoznal nový Rapid tak dobre ako ja. Nevedel si predstaviť, že auto, ktoré vyzerá veľmi elegantne a zároveň športovo, môže byť aj praktické," smial sa Junior. Nový Rapid je dynamický, maximálne bezpečný a veľmi dobre ovládateľný, ale najmä - ukrýva obrovský vnútorný priestor. Jednoducho je to štýlové auto stvorené pre rodinu.

Marcel si bol istý, že stávku vyhrá. Jeho dvaja chlapci sú totiž veľmi aktívni, radi športujú, no sú to aj veľkí výmyselníci. „V duchu som sa smial, že Junior tých mojich chalanov ani nenaloží do auta. Počuli o stávke a poznášali na kopu milión vecí." Keď ich Junior prišiel ráno vyzdvihnúť, chlapci sa tvárili ako neviniatka. Vďaka svižnému modernému motoru 1,2 TSI 63 kW/86 k prišli do školy načas a prvú časť úlohy tak Junior zvládol na jednotku. „Nová Škoda Rapid má výborné jazdné vlastnosti a jej motory sa vyznačujú vysokým výkonom pri nízkej spotrebe a nízkych emisiách. Štandard bezpečnosti je veľmi vysoký, čo ocení každá hlava rodiny. Nechýba ani funkcia denného svietenia. Takéto auto je radosť šoférovať," komentoval rannú cestu do školy Junior.

Stávka Marcela a Juniora
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Funrádio)

 

Najťažšie bolo zbaliť všetky veci, ktoré si deti prichystali na poobedňajšie krúžky. Našťastie pre Juniora, do novej Škody Rapid sa zmestí jednoducho všetko. Samotný kufor má objem až 550 litrov a je vôbec najväčší v tejto triede automobilov. Marcel priznáva, že auto ho príjemne prekvapilo: „Aj nakladanie vecí do obrovského kufra bolo bezproblémové vďaka prístupu cez piate dvere. Tie tvoria jeden celok so zadným oknom, takže keď sa otvoria, človek bez námahy dosiahne kamkoľvek. Keď tie dvere Junior otvoril, začal som mať vážne obavy o výsledok stávky."

Stávka Marcela a Juniora
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Funrádio)

 

Junior ukázal Marcelovi aj ďalšie "vychytávky": pružné siete, ktoré patria k výbave a slúžia na uchytenie menších predmetov alebo tašiek, aby sa nevysypali. Sieťový program je šikovným riešením, akých má nová Škoda Rapid niekoľko. Marcel ako otec rodiny si ich nevedel vynachváliť: „Napríklad vyberateľný odpadkový kôš priamo vo dverách. Pochopil som, že toto auto navrhoval niekto, kto má tiež malé deti. Aj škrabka na ľad ukrytá v kryte palivovej nádrže je geniálny nápad!"

Keď všetko naložili, Junior mal pocit víťazstva, no ešte netušil, aké prekvapenie si pre neho deti pripravia. Chlapcov išli spoločne vyzdvihnúť pred školu. Stáli tam – a každý držal v rukách obrovského plyšáka! „To bol podraz," smeje sa Junior. Na výsledku stávky to však nič nezmenilo, Rapid pohodlne odviezol všetkých pasažierov – teda dvoch dospelých, dve deti a veľkých plyšákov.

Stávka Marcela a Juniora
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Funrádio)

 

„Stávku som prehral," priznal Marcel. Novým Rapidom je však nadšený. „Je to skutočné rodinné auto, navyše elegantné a naozaj praktické. A jeho cena na Slovensku začína už od 11 111 € čo je s cenovými zvýhodnením až do výšky 1 431 € naozaj vynikajúca ponuka. Bral by som ho hneď," odkazuje úspešný moderátor všetkým otcom. „Len keby si to vedel skôr, nemusel si prehrať stávku. Teraz ma v ňom budeš týždeň voziť do roboty! A ako som počul, tvoji chalani plánujú zavesiť fotky z tohto bláznivého dňa na web najtatko.sk, aby ste vyhrali nový Rapid, nastálo,“ smeje sa Junior.

Stávka Marcela a Juniora
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Funrádio)

 

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu