Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Zázrak 21.storočia – Laser!

Esthetic vám poskytne kvalitnú a najmä zdravotne bezpečnú starostlivosť Zobraziť galériu (3)
Esthetic vám poskytne kvalitnú a najmä zdravotne bezpečnú starostlivosť

Odstránenie bradavíc, pigmentácií, liečba celulitídy, či odstránenie nežiaducich tetovaní. Verili by ste, že všetky tieto medicínsky náročné procedúry sa najnovšie prevádzajú jediným prístrojom? Áno, je to tak. Každú z nich a ešte mnohé ďalšie vám na odborných pracoviskách vykonajú vychytávkou 21.storočia – laserom!

Praktík, ktoré sa laserom prevádzajú je skutočne požehnane a poskytuje ich čoraz viac kliník. Pri voľbe ktorejkoľvek z nich však buďte opatrní, nie každý vie totiž s laserom správne zaobchádzať. Ak chcete staviť na istotu, vyberte si tím odborníkov prominentnej kliniky plastickej chirurgie Esthetic. Profesionáli na slovo vzatí pod vedením známej doktorky Alexandry Novotnej vám poskytne kvalitnú a najmä zdravotne bezpečnú starostlivosť.
A na čo všetko sa v klinike Esthetic používa laser?

Laserová epilácia

Epilácia pomocou laseru je najefektívnejšou metódou odstránenia nežiaducich chĺpkov. Tie najmodernejšie nepoškodzujú pokožku, lebo ju pred zákrokom chladia a svojim pôsobením sa dostávajú priamo ku korienku. Podmienkou laserovej epilácie je aspoň minimálna prítomnosť pigmentu v chĺpku, teda laser neodstráni biele, blonďavé alebo šedivé chĺpky. Na prestížnej klinike Esthetic pracujú odborníci s vysoko výkonným americkým diódovým laserom s dynamickým chladením renomovanej značky Lumenis. Laserová epilácia sa tu vykonáva už 9 rokov.

Laserové odstraňovanie výrastkov a bradavíc

Pomocou lasera je možné bezbolestne a bez jazvičky odstrániť výrastky na koži a tzv. starecké bradavice. Ošetreniu vždy predchádza vyšetrenie dermatológa, ktorý rozhodne či kožný výrastok je potrebné poslať na histologické vyšetrenie.Ak je to potrebné lézia sa vyšetrí digitálnou kamerou a diagnostikuje za pomoci špeciálneho softwéru.

V prípade ak sa jedná o " neškodne " výrastky, je možné odstrániť ich laserom, pretože po takomto odstránení nedochádza k vzniku jazvy a nie je potrebné ranu šiť. „Pri laseri dochádza pôsobením tepla k zastaveniu krvácania, takže sa riziko rozšírenia bradavice mimoriadne znižuje. Teplo tiež ničí vírusy, takže efekt nie je len mechanický, ale aj tepelný. Vírus sa jednoducho uvarí,“ dodala odborníčka z prominentnej kliniky MUDr. Alexandra Novotná.

Odstránenie tetovania

Odstraňovanie tetováže prebieha špičkovým modulárnym prístrojom Harmony XL s výkonnou laserovou hlavicou. Vhodný je pre tmavé aj svetlé farebné odtiene pigmentu tetováže. Výhodou odstránenia tetovania QS Laserem HARMONY XL je, že koža nie je výrazne poškodená. Môže prísť k jej začervenaniu a vzniku chrastičiek, ktoré sa skoro odlúpnu. Ošetrené miesto je nutné chrániť pred slnečným žiarením po dobu niekoľko týždňov krémami s vysokým UV faktorom.

Rejuvenizácia rúk

Problémom mnohých udržiavaných a krásnych žien je pokožka na chrbtoch rúk. Odborníci z kliniky Esthetic dokážu ženské ruky omladiť pomocou trojkombinácie metód bez operácie. Ide o kombináciu laseru, injekcií kyseliny hyaluronovej a LED svetla, ktorá zlepší hydratáciu, odstráni škvrny a vrásky. Zákrok je nebolestivý, nevyžaduje PR a jeho efekt je okamžitý.

Liečba celulitídy

A to pomocou prístroja Vela Shape II. VelaShape je v súčasnej dobe najmodernejšia technológia, ktorá spojuje účinok rádiofrekvenčného a infračerveného žiarenia s mechanickou vákuovou masážou. Dokáže zredukovať celulitídu a vytvarovať problémové partie vašeho tela. To všetko bez bolesti a bez viditeľného zásahu. Naopak sa môžete tešiť na chvíle odpočinku spojené s príjemnou masážou. A ako Vela Shape pracuje? Kombinácia infračerveného svetla a rádiofrekvencie spôsobuje prehriatie tkaniva a zvýšenie prísunu kyslíka do buniek. Vákuum a špeciálne navrhnuté rollery ( podobné LPG) masírujú tkaivo a umožňujú ľahší prienik energie do tkaniva. Výsledkom je rozpad tukových buniek –lipolýzaa zlepšenie lymfatického prekrvenia, redukcia celulitídy a objemu tkaniva. V medzinárodnej multicentrickej štúdii až 85% ošetrovaných oblastí vykazovalo zmenšenie obvodu , a u všetkých ošetrených došlo k spevneniu kože a ústupu prejavov celulitídy.

Kedy je laser nebezpečný?

„V rukách nevzdelanej osoby môže spôsobiť katastrofu. Vidíme to spolu s kolegami v našej dennodennej praxi, kedy prichádzajú klienti s rôznymi komplikáciami z pracovísk, kde pracujú ľudia bez potrebného vzdelania na čínskych napodobeninách laserov,“ vyjadrila svoje rozhorčenie uznávaná odborníčka MUDr. Alexandra Novotná, ktorá skutočne vie, o čom hovorí. Už dlhší čas je totiž prezidentkou Laseroterapeutickej spoločnosti. „Presnejšie od roku 2009. Našou náplňou je vzdelávacia činnosť, pravidelne organizujeme medzinárodný laserový kongres v Piešťanoch. Pripomienkujeme zákony a vyhlášky z dielne štátu a niekoľko rokov sa snažíme márne na ministerstve prelobovať zmenu legislatívy tak, aby s lasermi 4.triedy, ktoré predstavujú nebezpečenstvo pre pacienta aj ošetrujúceho pracovníka mohol pracovať len špecialista na pracoviskách certifikovaných odbornou spoločnosťou. To by garantovalo bezpečnosť pacienta. Dnes tomu tak žiaľ nie je,“ uzavrela

Zázrak 21.storočia – Laser!
Zobraziť galériu (3)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu