Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Bizarné meškanie vlaku: V aute pri trati sexovali milenci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: flickr)

ŠTOKHOLM - Rušňovodič v južnom Švédsku, ktorý sa obával, že auto zaparkované v blízkosti koľají môže ukrývať niekoho, kto uvažuje o samovražde, zostal poriadne prekvapený svojím omylom. Vo vozidle objavil mladý párik oddávajúci sa vášnivo svojim milostným túžbam.

"Častokrát, keď je auto odstavené v blízkosti trate, môže to znamenať, že sú práve v práci zlodeji, alebo bohužiaľ, že v ňom sedí osoba unavená životom," vysvetlil výpravca Mattias Hellberg pre Sveriges Radio.

Rušňovodič preto pri meste Mörrum zastavil vlak s cestujúcimi, vystúpil a zamieril k autu, aby zistil príčinu problému. Na jeho prekvapenie nenašiel ani zlodejov, ani samovraha, ale milencov zmietajúcich sa v divokých kŕčoch rozkoše. "Boli to dvaja ľudia, ktorí vyzerali veľmi šťastní, že si užívajú chvíľku vášne," povedal Hellberg.

Vodič im naznačil, že si nezvolili práve najdiskrétnejšie miesto a požiadal ich, aby sa presunuli niekam inam. Zahanbený párik tak odišiel bez nejakých následkov, za to cestujúci sa do stanice dostali s niekoľkominútovým meškaním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu