Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Súťaž penisov: Ten, kto ho má najmenší, vyhrá iPhone!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: yuanadesukma.wordpress.com)

KODAŇ - Dánska erotická webová stránka Singlesex.dk vyhlásila bizarnú súťaž, prostredníctvom ktorej hľadá muža s najmenším prirodzením. Víťaz získa najnovší iPhone, čo ale podľa mnohých za dostatočnú kompenzáciu považovať nemožno.

"Je to súťaž, ktorá hodnotí to najcennejšie, čo muž má. Na svete je veľa tých, čo si myslia, že musia mať gigantické penisy, ale nie je to vôbec tak," objasňuje poslanie projektu, ktorý trvá do 31. januára 2013, majiteľ webstránky Morten Fabricius.

Súťažiaci musia podľa pravidiel poslať fotografiu svojho stoporeného údu spolu s meracou páskou priloženou ku nemu, aby bolo jasné, aký dlhý je. Ten, ktorý ho bude mať najmenší, vyhrá iPhone, druhé a tretie miesto získava iPad.

Akú odozvu bude mať súťaž medzi verejnosťou, sa zatiaľ s určitosťou nedá povedať. Bývalá pornoherečka Sam Phillipsová ale pre portál Huffington Post uviedla, že nie je pravda, že ženy uprednostňujú veľké penisy. "Ja osobne preferujem menšie, pretože tie akurát dočiahnu na môj bod G. Podľa mňa je úplne jedno, aký veľký pohlavný úd je, dôležitá je veľkosť vagíny," poznamenala.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu