Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

100 strán výnimočného čítania v časopise TECHBOX!

Zabudnite na bežné časáky, kúpte si nový TECHBOX Zobraziť galériu (5)
Zabudnite na bežné časáky, kúpte si nový TECHBOX (Zdroj: Techbox)

100 strán výborného čítania? Tešte sa na najnovšie číslo časopisu TECHBOX, ktoré je plné zaujímavých informácií zo sveta technológií. Testy najnovších produktov, unikátne reportáže, neľútostné súboje, pútavé témy a rozhovory, to je naše! Zabudnite na bežné časáky, kúpte si nový TECHBOX.

Na čo sa môžete v najnovšom čísle časopisu TECHBOX 9-10/2012 tešiť? Bezpochyby na pravidelné rubriky ako Flame, Čo je nové?, Gadgety či Retrorecenzia. Pozreli sme sa však pod kožu aj 7 cenovo dostupnejším Ultrabookom, ktoré si nič nedarovali, vyskúšali sme najnovší tablet GALAXY Note 10.1, ale i unikátny ASUS PadFone. Viete však, ako vznikla „móda“ tabletov? Prečítajte si Cestu tabletu, ostanete prekvapení... Tablety vládli aj na výstave IFA 2012, na ktorej sme nechýbali. To najlepšie (4K TV boli šupa) z nej nájdete vo veľkej reportáži.

TECHBOX
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Radi fotíte? Tak vás určite zaujme novinka RX100 od Sony, no určite aj 42 Mpx foťák z Nokie 808 PureView. V smartfónoch vládne Android, jeho najnovšiu verziu 4.1 sme i rovno preklepli. Tým však testy neskončili. V novom čísle časopisu TECHBOX ich nájdete rovno 30! Navyše nechýba ani exkluzívna súťaž, kde máte jedinečnú možnosť výhru si vybrať podľa svojho uváženia. Hrá sa o ktorýkoľvek smartfón HTC zo série One.

TECHBOX
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

Počas leta sme stihli byť aj v Budapešti s najnovším Panasonicom G5, prebádali novinky v oblasti IT na Campus Party v Berlíne či pozreli si mesto s dušou – juhokórejský Soul. Let to bol ale fakt dlhý. Ešte dlhší však bude let do vesmíru, čaká nás éra výletov do kozmu. Kto ju začína? Na takéto lety si však počkáme. Radšej sa budeme presúvať autami, tri novinky sme i vyskúšali – luxusný Superb L&K, Peugeot 508 RXH a prvé auto s airbagom pre chodcov Volvo V40! Nové vydanie nájdete nielen v stánkoch, ale už aj plnohodnotne on-line cez čítačku Wooky.

TECHBOX
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Techbox)

-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu