Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Diamonfire konečne na Slovensku

Šperky nie sú hriech... Zobraziť galériu (14)
Šperky nie sú hriech... (Zdroj: Diamonfire)

Šperky inšpirované krásou diamantov konečne dorazili aj na Slovensko. Ak aj Vy obdivujete krásu briliantových šperkov, no nemôžete si ich dovoliť, strieborné šperky Diamonfire sú voľbou práve pre Vás.

Šperky tejto značky sú exkluzívnym spojením čarovného lesku a žiarivej čistoty – spojením zirkónov Diamonfire a striebra. Zirkóny sú ručne brúsené ako pravé diamanty, sú vystavované elektrickým testom kvality a iba tie najkvalitnejšie, s excelentným výsledkom testu, pokiaľ ide o čistotu a farbu, si nájdu cestu k tejto mimoriadnej kolekcii šperkov.

Diamonfire zirkóny sú najexkluzívnejšie spomedzi všetkých syntetických kameňov, pričom ich intenzívny lesk a dlhodobú ochranu proti strate lesku zaisťuje vysoko kvalitné trojité pokovanie paládiom, platinou a ródiom. Ku každému šperku je vystavený jedinečný certifikát, ktorý zaručuje kvalitu použitých zirkónov.

Jedinečné kolekcie šperkov Diamonfire prináša na slovenský trh sieť predajní Klenoty Aurum, kde okrem týchto exkluzívnych strieborných šperkov nájdete aj briliantové, zlaté a strieborné šperky. Tí, ktorí obľubujú svetových módnych návrhárov, tiež neprídu skrátka, keďže ponuka je doplnená aj šperkami a hodinkami značiek ako DKNY, Emporio Armani, Tommy Hilfiger, Diesel a inými.

Keďže „Šperky nie sú hriech...“, nemajte výčitky, že ste sa nechali očariť krásou šperkov a príďte si vybrať Vaše nové doplnky práve do predajní Klenoty Aurum .

- Reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu