Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Toto tu ešte nebolo: Banka dala svoj účet otestovať mladým!

(Zdroj: SLSP)

BRATISLAVA - Mladí ľudia z celého Slovenska mali počas leta jedinečnú šancu otestovať a ovplyvniť bankový účet určený práve pre nich.

Je naozaj výnimočné, že si banka dá hovoriť do vlastného produktu od verejnosti. Slovenská sporiteľňa to dovolila ako prvá na slovenskom bankovom trhu. Svoj Space účet určený pre mladých od 15 do 26 rokov dala otestovať priamo im. Šestnásť testerov z každého kraja na Slovensku vybrali ľudia hlasovaním na webe. A tak vybraní mladí ľudia už druhý mesiac testujú všetko, čo s účtom súvisí: rýchlosť založenia, odmeny za platby kartou, výbery z bankomatov, platby v zahraničí, správanie sa zamestnancov v pobočkách či na bankovej infolinke. „Je to jednoznačne najlepšia brigáda v mojom živote. Môžem vylepšiť svoj vlastný účet a ešte mi za to aj platia,“ hovorí Lukáš Fain, 21 ročný tester zo Žiliny. Svoje postrehy uverejňuje spolu s ďalšími testermi prostredníctvom blogov na stránke space.sk.

Natália Vaňová, 20 ročná testerka z Prešova priznáva, že ju príjemne prekvapilo, aký ohlas na webe ich www.space.skmedzi mladými spôsobili. „Ľudia dosť živo reagujú, zaujímajú sa o rôzne detaily a vychytávky, ako je napr. bezkontaktná karta, mnohí nám dokonca chcú dávať úlohy, čo máme banke odkázať či navrhnúť.“

Slovenská sporiteľňa dala testerom šancu nielen preveriť Space účet, ale aj ukázať sa v kampani: na billboardoch, v rozhlasových spotoch alebo na plagátoch.

Ak ešte neviete, čo si testeri myslia o účte pre mladých, určite si to prečítajte na www. space.sk.


-reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu