Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Chystáte sa na návštevu Bratislavy? Ponuka lacného ubytovania len do 24.8.

Internát v Mlynskej doline, Bratislava Zobraziť galériu (4)
Internát v Mlynskej doline, Bratislava

Bratislava je mesto s bohatou históriou a kultúrou, ktoré ponúka rozmanité možnosti zábavy a kultúrneho vyžitia.

V hlavnom meste Slovenska neutícha život ani počas letných mesiacov. V auguste 2012 sa môžete tešiť napríklad na Letné shakespearovské slávnosti, festival Music square, Uprising reggae festival a mnoho ďalších. Či už sa rozhodnete pre prechádzku pešou zónou, vychutnať si šálku kávy v niektorej z kaviarní Starého Mesta, návštevu galérie či múzea,  Botanickej záhrady, ZOO, alebo si pozrieť panorámu mesta z Bratislavského hradu je len na Vás.

Zohnať ubytovanie v Bratislave v letných mesiacoch nie je jednoduché. Pri ubytovaní v hlavnom meste máte na výber hotely, penzióny, či priváty v rozličných cenových kategóriách a rôznej kvalite ubytovania.

Jednou z najekonomickejších možností je využiť ubytovanie na internátoch. Vysokoškolské internáty sa cez leto menia na hostely, v ktorých nájdu lacné ubytovanie nielen slovenskí a zahraniční študenti, ale aj turisti. Letné ubytovanie v Bratislave ponúka aj internát v Mlynskej doline – Vysokoškolské mesto Ľ. Štúra – Mlyny UK.

Tento internát ako jeden z mála umožňuje jednoduchú a rýchlu rezerváciu ubytovania aj prostredníctvom internetu – www.letneubytovanie.sk. Ceny ubytovania sú rôzne, závisia od kvality ubytovania (spoločné alebo samostatné sociálne zariadenie, zrekonštruované izby, nadštandardné vybavenie), ale tiež od toho, kto sa ubytúva. Pre študentov ponúkajú pri dlhodobom ubytovaní najlacnejšie lôžko už od 2,40 € za noc, pre turistov sa spodná hranica cien začína už pri 4 € za noc. V prípade krátkodobého ubytovania na jednu noc sú ceny internátu stále veľmi priaznivé, pre študentov je možnosť ubytovať sa už od 4 €/ za noc, pre turistov je cena o niečo vyššia začína pri 6 €/ za noc. Podrobnejšie informácie o cenách nájdete priamo pri rezervácii ubytovania

Najväčšie ubytovacie zariadenie na Slovensku - Vysokoškolské mesto Ľudovíta Štúra v bratislavskej Mlynskej doline je jedným z obľúbených ubytovacích zariadení. Hovoríme o skutočne veľkom zariadení, ktoré svojim klientom ponúka nielen rôzne možnosti ubytovania za výhodné ceny, ale tiež množstvo barov, pubov a podnikov pre večerný život, niekoľko stravovacích zariadení, od jedální a fastfoodov až po reštaurácie, dobrú dostupnosť do centra mesta, a v neposlednom rade služby, či už lekáreň, posilňovňu, potraviny, strážené parkovisko a pod. Každodenne aktualizovaný informačný servis o dianí, službách a živote v Mlynskej doline nájdete na webovej stránke www.mlynska-dolina.sk.

Množstvo ubytovaných mladých ľudí z celého sveta, rušný nočný život, koncerty a akcie počas leta zaručujú množstvo zábavy a neopakovateľné zážitky z pobytu na najväčšom internáte na Slovensku.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu