Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Získaj Ploché Bruško s Dankou Bartekovou

Dankou Barteková s Nestle fitness
Dankou Barteková s Nestle fitness (Zdroj: Nestle fitness)

Každý by sa chcel cítiť skvele, byť v dobrej psychickej a fyzickej kondícii. Ale ako dosiahnuť takúto optimálnu rovnováhu?

Fyzická aktivita, vyvážená a zdravá strava,  dostatok odpočinku v podobe kvalitného spánku,  a čerstvý vzduch sú osvedčené elixíry. Predovšetkým pravidelné cvičenie prispieva k celkovej kondícií. Pohyb na čerstvom vzduchu pomáha odstraňovať únavu, zvyšuje  schopnosť koncentrácie, prirodzenou cestou nám skrášli pleť a zároveň  dodá celkovú životnú energiu.

Rozhodne by ste mali zabudnúť na jednostranné rýchle diéty so ,,zaručeným“ výsledkom. Jediná istota, ktorú vám prinesú je  tzv. ,,jojo efekt“. 

Radšej si zvoľte striedmosť v stravovaní  a cvičenie. Ak túžite po pekne tvarovanej postave, a rozhodujete sa ako začať, skúste to napríklad s  Programom Ploché Bruško.

Cereálie NESTLÉ FITNESS spustili toto leto na Slovensku  kampaň Ploché Bruško, v rámci ktorej  prezentuje Danka Barteková v 3 krokoch inšpiratívny program, ako dosiahnuť atraktívne bruško nielen na letnú sezónu. Bezplatný program vás naučí ako zábavne a pritom účinne spaľovať kalórie, spevniť brušné svalstvo a spoznať zásady správnej výživy.

Pozitívne myslenie, pravidelné cvičenie a zdravá strava sú základom pre dobrú kondíciu. Nepochybne zaujímavou motiváciou pre každú z vás, ktorá sa rozhodne ísť do toho a vyskúšať program Ploché bruško, je samotná ambasadorka kampane Danka Barteková, dnes už celosvetovo známa slovenská športovkyňa a čerstvá  bronzová olympionička z Londýna, reprezentantka v streleckej disciplíne skeete, ktorá ako sama hovorí, že aj vďaka programu Ploché bruško a  cereáliám NESTLÉ FITNESS sa  cíti skvele.

A ako teda správne začať? Okrem odhodlania, pevnej vôle a vytrvalosti  netreba zabúdať na správny životný štýl, ktorý vám prinesie energiu a  vitalitu. Dobrým štartom sú raňajky.  Toto   najdôležitejšie jedlo  dokáže pripraviť náš organizmus  na celý deň.

Veľmi vhodné sú raňajky s obsahom celozrnných cereálií  v rôznych variáciách - jogurtové, čokoládové či ovocné, ako aj letná limitovaná edícia NESTLÉ FITNESS s horkou čokoládou. Ak sa raňajkovanie ešte nestalo pre vás samozrejmosťou ktorou začínate deň, je ideálny čas na to, aby ste začali pestovať tento pre  zdravie užitočný zvyk. Letné rána môžu byť skvelým začiatkom. Vstaňte o pol hodinku skôr a pripravte si raňajky hoci aj na balkóne. Vychádzajúce slnečné lúče, miska s celozrnnými cereáliami s nízkotučným jogurtom a ovocným džúsom vás pozitívne naladia každý deň.

Pokiaľ si  chcete naozaj zaistiť vyváženú porciu z doporučenej dennej dávky živín, vitamínov a minerálnych látok, upriamte  pozornosť na raňajkové cereálie, ktoré sú označené symbolom celozrnnosti.  Pre ich ľahšie rozoznanie umiestnilo NESTLÉ na obaloch cereálií špeciálny symbol, podľa ktorého ich hneď na prvý pohľad zbadáte.

Pekná postava  nemusí byť len snom. Stačí sa odhodlať a rozhýbať sa. Pohybová aktivita, vďaka ktorej sa v našom organizme vylučujú endorfíny, tzv. hormóny šťastia, nám zlepšuje náladu,  pomáha pri zbavovaní  sa úzkosti a depresie. Okysličuje nielen svaly ale aj mozgové bunky. Dobre prekysličený mozog  nám zabezpečuje lepšiu  myseľ, vnímavosť a pamäť.

Pri vytvarovaní a udržiavaní dobrej postavy sa počíta naozaj všetko. Preto si vyskúšajte  zábavnú praktickú kalkulačku kalórií Zistite, koľko kalórií spálite pri vašich obľúbených činnostiach, aby ste presne vedeli, ako cvičenie prispieva k znižovaniu váhy. Stačí zadať vašu váhu a počet minút, pri ktorých sa zapotíte.  Istotne nebudete prekvapené zistením, že čím intenzívnejšie cvičíte, tým viac kalórií spálite.

-reklamná správa-

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu