Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rybár tvrdí: Stal sa zázrak, neverná fenka porodila mačiatko!

Je to naozaj mačiatko? Zobraziť galériu (2)
Je to naozaj mačiatko? (Zdroj: YouTube)

SOUL - Istý Juhokórejčan žijúci v malej rybárskej dedine tvrdí, že sa stal zázrak. Jeho fenka porodila mačiatko. Dokazovať to majú fotografie, ktoré sa pred pár dňami objavili na internete. Z biologického hľadiska je to síce nemožné, ale príroda je niekedy nevyspytateľná.

Jeong Pyong-bong zrejme nevie, ako funguje genetika. Pes totiž mačku porodiť nemôže, pretože psie vajíčko a mačacie spermie nikdy nemôžu splynúť a vytvoriť životaschopný zárodok, píše portál Novinky.cz.

"Keď sa to malé zviera narodilo, nemohol tomu uveriť. Vyzeralo ako mačka a aj mňaukalo ako mačka. Tak to predsa nemôže byť šteňa?!," rozmýšľa nahlas Jeong, ktorý sa veľmi rýchlo stal stredobodom pozornosti miestnych obyvateľov.

Rybár tvrdí: Stal sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Šesťdesiattriročný muž vraj vie, ako sa to stalo. Jednej noci sa fena vybrala na dlhú prechádzku a omylom sa spárila s mačkami. Odborníci to ale vylučujú. "Je absolútne nemožné, aby pes porodil mačku. Počet a tvar chromozómov týchto dvoch druhov zvierat sú úplne odlišné. Možno to šteňa vyzerá trochu ako mačiatko, ale určite ním nie je," vysvetlil profesor genetiky Son Chang-ho z juhokórejskej Národnej univerzity Chonnam v meste Gwangju.

Nie je to však prvýkrát, kedy sa objavila podobná správa. Pred niekoľkými rokmi sa jednému psovi v Číne tiež údajne narodilo mačiatko. Známy je aj prípad z Brazílie, kedy tamojší chovateľ prehlásil, že jeho mačka porodila dvoch psov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu