Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Priznanie matky: Dcéra nech radšej prostituuje, ako pracuje v banke!

Dvojka
Dvojka (Zdroj: reprofoto the sun)

CARDIFF - Svojské metódy výchovy preukazuje štyridsaťpäťročná Britka Becky Adamsová. Nedávno priznala, že by jej nevadilo, keby sa jej dospievajúca dcéra živila ako prostitútka. Najstaršie remeslo na svete totiž považuje za poctivé povolanie.

Jablko nepadlo ďaleko od stromu! Podivný prístup k výchove šestnásťročnej Emilie má korene v minulosti jej matky. Tá sa totiž ešte donedávna živila rovnakou profesiou. Ako iné ľahké ženy, aj Becky tvrdí, že po tom, ako ju opustil manžel a ona zostala bez peňazí, nemala na výber a začala pracovať v eskort službe. Keďže jej to vynášalo pekné peniaze, zostala pri tom.

V podobnom duchu vychováva aj svoju dcéru, ktorá priznala, že možno bude pokračovať v maminých šľapajách. Becky ju v tom na odsúdenie mnohých ľudí podporuje. "Radšej nech sa živí ako predajná žena, než aby pracovala v banke. Spoločnosť ju možno za to odsúdi, ale ja nie," povedala.

Emilia, ktorá momentálne študuje cestovanie a turizmus, jej slová len potvrdila. "Sex milujem a nemám morálne zábrany ho mať s neznámymi mužmi. Nemyslím si, že je niečo zlé na tom, keď žena predáva svoje telo," dodáva dievčina, ktorá prišla o panenstvo v štrnástich rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu