Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Svalnáč stlstol za polroka, špeky mu takmer zničili manželstvo!

Drew chcel vyskúšať, aké je to byť obézny
Drew chcel vyskúšať, aké je to byť obézny (Zdroj: odditycentral.com)

EAGLE MOUNTAIN - Až donedávna na sebe tvrdo makal, aby mal telo samý sval. Drew Manning sa ale rozhodol, že sa chce na svet pozrieť aj z druhej strany, z pohľadu tlsťocha. Podstúpil extrémny experiment, kedy za polroka pribral 33 kíl. Tento nápad sa ale vôbec nepozdával jeho manželke.

Tridsaťročný Američan, ktorý pracuje ako osobný tréner, zo dňa na deň prestal cvičiť a zdravo jesť. Aby lepšie pochopil svojich klientov, počas šiestich mesiacov pribral niekoľko desiatok kíl. Vyrysovanému svalovcovi, po ktorého tele túžili ženy a muži mu ho závideli, narástol poriadny pupok.

Hoci priberanie bolo plánované, Drewova manželka tvrdí, že ho to zmenilo aj po psychickej stránke. "Bola som v šoku. Myslela som, že pôjde len o fyzickú premenu, on ale hrozne zlenivel. Vôbec mi nepomáhal v domácnosti a ani otec nebol taký skvelý, ako predtým. Stále mal depresie, žiarlil, sťažoval sa, jednoducho mi liezol na nervy. Bola to ťažká skúška pre naše manželstvo," prezradila Lynn v šou Good Morning America.

Zmeny na sebe samozrejme pozoroval aj Drew. "Začal som chrápať, mal som problémy s dýchaním a kašľal som. Cítil som sa stále vyčerpane. Najviac som sa ale bál toho, že mi obezita zničí manželstvo," vyhlásil.

Pod vplyvom spomínaných faktorov sa rozhodol, že s priberaním sekne a behom pár týždňov sa dostal zase do skvelej kondície. Nedostal sa síce ešte na pôvodnú úroveň, ale pokrok je aj tak výrazný. S miznúcimi kilami zároveň miznú aj problémy v manželstve, napísal Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu