Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Nový fenomén na Slovensku: Obchody zaplavili krásne tanečnice!

Tanečnice nadchli okoloprítomných zákazníkov Zobraziť galériu (5)
Tanečnice nadchli okoloprítomných zákazníkov (Zdroj: Neopublic Porter Novelli)

NITRA/BRATISLAVA - Už aj na Slovensko prenikol fenomén, ktorého popularita vo svete stúpa čoraz viac. Ide o skupiny ľudí, ktoré sa zhromaždia na nejakom mieste a začnú z ničoho nič tancovať. Minulý týždeň sa z krásnych tanečníc mohli tešiť v jednom supermarkete v Nitre.

Flash Mob je v zahraničí dobre známy už niekoľko rokov. Ide o formát založený na princípe "momentu prekvapenia". Zastihne vás na miestach, kde to najmenej čakáte. Jeho cieľom je zobudiť ľudí z ich každodenného stereotypu a pripomenúť im radosť zo života. Ako rýchlo sa akcia začne, tak rýchlo sa aj skončí.

Svedkom jedinečnej udalosti sa minulý týždeň stali aj zákazníci nákupného centra v Nitre. Tancujúca skupina ich prekvapila, ale o krátku chvíľu sa k nej s radosťou pridali. "Ľudia sa usmievali a od prvých krokov sa hýbali spolu s nami," teší sa z úspechu Flash Mobu choreografka Veronika Vitasková.

Jej slová potvrdili aj samotní zákazníci. "Je to skvelé, naozaj originálne spestrenie nákupu. Najskôr som bola v šoku, no potom ma to neskutočne začalo baviť. Chlapi sa pozerali hlavne po pekných tanečniciach, čo im neberiem, keďže sú ozaj pekné. No mne sa páčili tanečníci. Dokonca tam bol pán v mojom veku, mohol mať tak 50 rokov," povedala s nadšením Jana z Nitry.

Tanečníci predviedli svoje kreácie na hudobný mix, ktorý dostal staršie aj mladšie generácie. S Flash Mob projektom už navštívili Bratislavu, Trnavu, Nitru a v týchto dňoch pokračujú v rozveseľovaní ľudí v Žiline, Banskej Bystrici, Prešove a Košiciach. Tanečnú skupinu tvorí približne tridsať ľudí vrátane Američana, ktorý tancoval pre Pink či Rihannu. Pohľady však pútajú najmä krásne dievčatá, od ktorých nevedia nakupujúci odtrhnúť oči.

Takto to vyzeralo počas prvého slovenského vystúpenia Flash Mobu v Bratislave na začiatku mája

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu