Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Hokejisti pristihnutí v nočnom klube: Chľast, ženy a hádka s vyhadzovačmi!

Ryan v spoločnosti miestnych krások
Ryan v spoločnosti miestnych krások (Zdroj: YouTube)

HELSINKI - Porážku niektorí jedinci zvládajú veľmi ťažko. Zvlášť, keď ide o Majstrovstvá sveta, na ktorých prehráte s vaším najväčším rivalom. Rozprávať by o tom mohol kapitán kanadského hokejového mužstva Ryan Getzlaf, ktorý sa chcel odreagovať v uliciach Helsínk. Sobotňajšia noc mala však pre neho trpké zakončenie.

Hráčov Kanady prehra s odvekým súperom v podobe tímu USA mrzela. Chceli na ňu čo najskôr zabudnúť, tak si išli vyvetrať hlavy do mesta. V sobotu v noci tak zakotvili v istom helsinskom klube, kde popíjali, tancovali a popritom sa venovali miestnym kráskam vrátane bývalej fínskej Miss Sary Sieppi.

Okolo tretej hodiny ráno, keď nastala záverečná, vyhadzovač požiadal návštevníkov, aby podnik opustili. Signalizovali to aj blikajúce svetlá, ktoré fínske kluby zvyknú používať na upozornenie zákazníkov, že sa zatvára.

Rozbehnutým Kanaďanom sa však ešte domov ísť nechcelo. Getzlaf a zopár jeho spoluhráčov sa vzápätí dostali do konfliktu s opitými fínskymi fanúšikmi, informovala televízna stanica MTV3, ktorá prenáša zápasy z MS. Kapitán javorových listov sa potom pred vchodom do nočného klubu začal vyhrážať, že "do troch minút uzemní každého, kto sa mu postaví na odpor". "Chvastal sa, že je kapitán Anaheim Ducks. Mával päsťou a kričal, nech to na neho skúsi," napísal denník Helsingin Sanomat. Sanomat. Bitke nakoniec zabránila ochranka.

Hokejista, ktorý zajtra oslávi 27. narodeniny, tvrdí, že médiá celú záležitosť nafúkli. "Niekto sa pri dverách snažil vyvolať konflikt, ale ja som jasne povedal, že nič také nebude. Bolo to prehnané, dosť to zveličili," uviedol Getzlaf pre kanadský denník Globe and Mail.

Vedenie kanadského tímu sa incidentom podrobnejšie nezaoberalo. "Hovorili sme s hráčmi hlavne o tom, aby sa pripravili na ďalšie zápasy. Bol by som rád, keby sme túto vec už hodili za hlavu," dodal člen vedenia výpravy Brad Pascall.

Viac informácií o prebiehajúcich Majstrovstvách sveta v hokeji si môžete prečítať na Športkách.

Konflikt kanadských hokejistov v Helsinkách

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu