Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Drsný rozchod v Prahe: Toto sú aktéri kultového videa, rozsypal sa im život!

Ondřej Zástera a jeho expriateľka Kristýna Zobraziť galériu (6)
Ondřej Zástera a jeho expriateľka Kristýna (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA/PRAHA - Záujem o vulgárne video s názvom Drsný rozchod v Prahe, ktoré sa neuveriteľnou rýchlosťou šíri po internete, vôbec neutícha. Diváci, ktorí ho mali možnosť zhliadnuť, boli zvedaví, kto sú dvaja hlavní protagonisti. Český bulvár sa preto rozhodol po nich pátrať a odhalil ich identitu. Ondřej však mediálnu slávu nesie veľmi ťažko, o čom svedčia ďalšie zábery, na ktorých fyzicky napadol novinára.

Ondřej sa na kultovom videu snaží striasť svojej bývalej priateľky Kristýny, ktorej dal košom, pretože ho podvádzala. Hysterická dievčina ho na kolenách prosí, aby ju neopúšťal, ale jej slzy nepadajú na úrodnú pôdu. Mladík v mercedese ju nevyberanými slovami pošle kade ľahšie. Aj keď na zázname nie je vidno jeho tvár, predsa len sa zjaví kúsok vlnitých vlasov.

Českému Blesku sa podarilo zistiť, že mužom zbavujúcim sa neodbytnej blondínky, je pražský fotograf a príležitostný herec Ondřej Zástera (24), ktorý chvíľku účinkoval v Divadle Na Zábradlí, má za sebou kariéru v reklamných spotoch v Rusku a prezentuje sa ako milovník vozidiel značky mercedes.

Drsný rozchod v Prahe:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Zástera pod menom Andrew Bartlett ponúkol na Facebooku do dražby aj oranžové crocsy, ktoré mal vo videu na nohách, čím potvrdil svoju totožnosť. Vyvolávaciu cenu stanovil na 10 000 českých korún.

Aj keď mladík zjavne nemá problém verejne prezentovať svoju osobu, záujem médií ho už tak veľmi neteší. Na zázname, ktorý sa včera objavil na portáli YouTube, ho možno opäť vidieť vo vulgárnom ošiali. Novinára, ktorý mu chcel položiť niekoľko otázok, vytiahol z auta a zvalil na zem. Celý incident sprevádzali nahnevané slová: "Čo robíte, čo tu natáčate, ty vole? Aké otázky k rozchodu v Prahe, aké otázky k rozchodu v Prahe,...? Nestačí, že mám video po celom nete?... Si robíte prdel, nie? Choďte už otravovať niekoho iného, ku*va!"

Útok na novinárov

Útok na novinárov

Aký osud postihol uplakanú Kristýnu, nie je známe. Svoj profil na Facebooku zmazala a údajne je nezvestná. Príbuzní vraj majú o ňu strach. Samozrejme nie všetci zverejneným videám uverili a myslia si, že ide o podvod. Zatiaľ však neostáva nič iné, iba sa vývojom situácie nechať prekvapiť.

Drsný rozchod v Prahe:
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Facebook)

Drsný rozchod v Prahe vyvolal na internete ošiaľ

Drsný rozchod v Prahe

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu