Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dobrodružstvo ako hrom: Rozviedol sa, potom zažil sex vo vzduchu!

Ianovi v súčasnosti nechýba ku šťastiu nič Zobraziť galériu (3)
Ianovi v súčasnosti nechýba ku šťastiu nič (Zdroj: inventioninfo.info)

PERTH - Keď Iana Ushera (48) opustila manželka šesť rokov po tom, čo sa presťahovali z Veľkej Británie do Austrálie, zrútil sa mu celý svet. Rozhodol sa preto cez eBay predať všetok svoj majetok a prišiel o prácu aj priateľov. Nakoniec sa ale dal dokopy, kúpil si malý ostrov a dokonca si našiel novú lásku.

Ian sa v roku 2008 dobrovoľne vzdal všetkého, čo vtedy mal. Po rozvode nasadol do lietadla mieriaceho do Dubaja, s peňaženkou v jednom vrecku a pasom v druhom. Zároveň si pripravil zoznam sto vecí, ktoré chce v živote vyskúšať. A stihol toho naozaj viac než dosť. Behal s býkmi, potápal sa v klietke s bielymi žralokmi a dokonca sa pridal aj do tzv. Mile High Club, klubu združujúce osoby, ktoré mali sex vo vzduchu, na palube lietadla alebo helikoptéry.

Dobrodružstvo ako hrom: Rozviedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: inventioninfo.info)

Počas týchto dvoch rokov plných bláznostiev sa naučil po francúzsky, pilotoval lietadlo, stretol sa s miliardárom Richardom Bransonom a zahral si v jednom hollywoodskom filme. "Bolo to neuveriteľné obdobie. Splnili sa mi takmer všetky sny. Zaplával som si s veľrybou, jazdil som na Múre smrti a videl som červené kraby na Vianočnom ostrove," hovorí Usher.

Dobrodružstvo ako hrom: Rozviedol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: inventioninfo.info)

O svojich dobrodružstvách písal blog a vydal knihu "A Life Sold" (Predaný život). Ešte predtým, ako sa mu minuli peniaze, si za v prepočte približne 22 000 eur kúpil idylický ostrovček neďaleko Panamy, na ktorom si stavia dom. A hoci to nemal v pláne, znova sa zamiloval. Novou ženou v jeho živote je Kanaďanka Moe, s ktorou sa spoznal pri jazde na psích záprahoch.

Nikoho asi neprekvapí, že sa o neho zaujíma už aj Hollywood. Práva na sfilmovanie jeho životného príbehu kúpila spoločnosť Disney. Informoval portál Novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu