Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Do baru sa vracajú mŕtvi vojaci, odpájajú sudy s pivom!

Duch bývalého vojaka Zobraziť galériu (2)
Duch bývalého vojaka (Zdroj: allvoices.com)

INVERNESS - Pravidelní návštevníci škótskeho klubu bývalých vojakov sa posťažovali, že ich straší duch príslušníka ozbrojených síl. Priezračnú postavu zosnulého Petera Harknessa dokonca aj odfotili.

Pracovníci zariadenia Portland club tvrdia, že záhadné veci sa v ňom dejú už roky. Fotografia zachytávajúca mŕtveho Škóta však šokovala aj tých, čo doteraz nad príbehmi o duchoch len neveriacky krútili hlavami.

"Úplne ma to dostalo. Vyzeral presne ako môj nebohý otec," povedala po zhliadnutí spomínanej snímky Harknessova dcéra Rachel (46). Práve spomínaný klub bol totiž miestom, kde sa jej otec stretával s ostatnými bývalými členmi pluku, v ktorom slúžil. "Mám ešte ďalších šesť súrodencov a všetci sme presvedčení, že je to naozaj náš otec."

Majiteľ podniku Robert Inglis (54) ukázal fotografiu expertovi na paranormálne javy. "V ten večer sme mali plno. Bol tu aj jeden jasnovidec, Petera ale nezachytil. O niekoľko dní sa sem vrátil a povedal, že sa mu podarilo nadviazať kontakt s dvoma mužmi z oného sveta. Jeden z nich sedel v rohu a mal zakrvavenú tvár," povedal Inglis.

Zamestnanci klubu sú poriadne vystrašení a boja sa chodiť do skladu, kde sa údajne už niekoľkokrát stali svedkami toho, že niekto odpojil narazený sud s pivom. Dvere boli pritom po celý čas zamknuté. V miestnosti sa taktiež objavuje záhadná postava, ktorá vyzerá ako ozbrojený bandita.

"Vojaci vo výslužbe sem chodievali veľmi radi. Možno sa im za týmto miestom cnie a tak sa sem vracajú aj po smrti," domnieva sa Robert.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu