Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Šokujúca premena na bábiku: Dievča (15) vyzerá ako z umeliny!

Venus Angelic sa vraj stane ikonou
Venus Angelic sa vraj stane ikonou (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Väčšina dievčat sa v detstve rada zabávala prezliekaním bábik, ale 15-ročná Londýnčanka tejto hre nasadila pomyselnú korunu. Venus Angelic sa stáva najnovšou internetovou ikonou vďaka bizarným videám na YouTube, v ktorých divákov učí, ako nadobudnúť vzhľad skutočnej umelohmotnej postavičky. Taký, ako má ona sama.

"Ľudia sa ma pýtali, ako si robím make-up, tak som sa rozhodla dať návod na YouTube," uviedla Venus pre televíznu šou RightThisMinute, ktorá sa zameriava na tie najpodivnejšíe klipy z internetu.

Dievča inšpirované láskou k anime kultúre sa oblieka ako bábika už dva roky a začalo s tým, keď žilo v Japonsku. "Nie je Japonka, ale strávila tam nejaký čas a to ju ovplyvnilo," hovorí producentka relácie Betsy Gessellová.

Vplyv sa však neodrazil iba na jej vzhľade, ale aj na modulácii hlasu, ktorý znie ako detinská verzia Yoko Ono. Venus ale trvá na tom, že je to jej skutočné zafarbenie. "Áno, samozrejme je to môj skutočný hlas. Myslím, že tak znie preto, lebo hovorím piatimi jazykmi a všetky akcenty sa miešajú dohromady," vysvetlila tínedžerka, ktorá sa chystá v nastúpenom trende pokračovať, aj keď vyrastie.

"Nemyslím si, že s tým niekedy prestanem. Budem pokračovať v mojom štýle a v tom, čo milujem," nechala sa počuť dievčina, ktorej Gessellová predpovedá veľkú popularitu.

Venus Angelic a jej návod na make-up bábiky

Dievča vyzerá ako bábika

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu