Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Rekordná návštevnosť voľnočasových výstav

Víkendový zraz motorkárov v Inchebe Zobraziť galériu (4)
Víkendový zraz motorkárov v Inchebe

V nedeľu skončili výstavy Motocykel, Boat show, Cyklo show a Rybárstvo. Predstavilo sa na nich takmer 140 vystavovateľov na ploche 12 000 m². Okrem Slovenska boli na výstave zastúpené aj krajiny: Česká republika, Chorvátsko, Maďarsko, Nemecko, Pakistan, Poľsko, Taliansko a Rakúsko.

Výstavné podujatie posledných päť rokov dynamicky rástlo v počte vystavovateľov, obsadenej ploche a naberalo aj na popularite u návštevníkov. V minulom roku bolo rozšírené o výstavu bicyklov a príslušenstva Cyklo show a prvýkrát bol zaradený aj sprievodný program Customs of Slovakia. Aktuálny ročník výstavného štvorlístka videlo 48 711 návštevníkov, čo predstavuje v porovnaní s obdobím pred 5 rokmi nárast o približne 17 000.

Sekcia motocyklov ponúkla značky: ACCESS MOTOR, ADAMOTO, APRILIA, ARCTIC CAT, ATV, BIG DOG, BENELLI, BIMOTA, BOMBARDIER, BMW, CAN AM, CPI, DERBI, DUCATI, GAS GAS, GILERA, HARLEY DAVIDSON, HONDA, HUSQVARNA, KAWASAKI, KEEWAY, KTM, MALAGUTI, MOTO GUZZI, MV AGUSTA, PEUGEOT, PIAGGIO, SMC, SUZUKI, TGB, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA,... Okrem nadupaných strojov návštevníci výstavy našli aj široký výber motocyklového oblečenia, rôznych doplnkov a ochranných prvkov.

O skvelú atmosféru sa postarali rôzne sprievodné programy. Customs of Slovakia, šampionát o titul majstra Slovenskej republiky v rôznych kategóriách bike buildingu priniesol besedy so staviteľmi, vystúpenia rockových skupín, ukážky airbrush, bodypaintingu, či tetovania. Vďaka peknému počasiu sa vydarili aj podujatia na exteriérových plochách výstaviska, kde prebiehali kaskadérske vystúpenia, ukážky trialu a biketrialu, či testovanie skútrov.

V tomto roku rekordná výstava lodí Boat show ukázala kvalitný výber lodí, jácht a člnov rôznych veľkostí. Okrem kúpy sa návštevníci mohli aj poradiť ohľadne podmienok pre získanie kapitánskeho oprávnenia a prenájmu plavidiel.

Výstava Cyklo Show ponúkla rôzne typy bicyklov. Návštevníci si ich mohli otestovať na cyklodráhe a v sprievodných programoch sa dozvedieť viac o pravidlách bezpečnosti pri jazde na bicykli, či o údržbe tohto populárneho dopravného prostriedku.
Nadšení rybári na výstave Rybárstvo a voľný čas mohli aktualizovať svoju výstroj a pripraviť sa na začínajúcu sezónu.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu