Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šialené: Mladík zomrel pri pokuse o najdlhšie pochovanie zaživa!

Mladík sa pravdepodobne v jame zadusil
Mladík sa pravdepodobne v jame zadusil (Zdroj: itnnews.lk)

KOLOMBO - Morbídny nápad! Mladý Srílančan (24) sa pokúsil stanoviť rekord v dĺžke času, aký kto strávil pochovaný zaživa. Podľa tamojších policajných zdrojov však svoj pokus neprežil. Táto disciplína má zjavne veľmi tienisté stránky.

Džanaka Basnajake sa cez víkend nechal pochovať za pomoci rodiny a priateľov do jamy vystlanej drevom a zeminou v meste Kantale ležiacom asi 220 kilometrov severne od srílanskej metropoly Kolomba. Jama bola podľa miestnej tlače hlboká asi tri metre.

Basnajaka pochovali v sobotu okolo pol desiatej miestneho času. Vykopali ho o štvrtej hodine popoludní, ale už bol v bezvedomí, a preto ho previezli do nemocnice. Tam ho vyhlásili za mŕtveho, presnú príčinu smrti ale doktori v tej chvíli nedokázali určiť.

Podľa AP zostáva nejasné, či bol oficiálny rekord v najdlhšom pochovaní zaživa skutočne stanovený. Podľa mladíkovej matky bol tento príslušník policajnej jednotky už predtým s rovnakým cieľom dvakrát uložený pod zem - prvýkrát na dve hodiny a druhýkrát na šesť.

Žena tiež uviedla, že jej syn neobvyklé činy vykonával už od detstva, ich povahu ale neupresnila. Dodala len, že táto záľuba v ňom rástla postupne s tým, ako začal sledovať filmy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu