Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šialená spoveď: Nymfomanka, ktorá spala s 1000 mužmi, bola chlap!

Crystal Warrenová bola muž
Crystal Warrenová bola muž (Zdroj: thesun.co.suk)

LONDÝN - Tisíce mužov, s ktorými sa vyspala na sexe závislá Crystal Warrenová (42), sa pravdepodobne budú ešte dlho spamätávať z jej nedávneho priznania. "Bývala som chlap," prezradila lovkyňa mladých zajačikov britskému denníku The Sun.

"Bojím sa, že táto správa naštve veľa ľudí, keď si to prečítajú, ale musela som povedať pravdu," hovorí Crystal, ktorá sa narodila ako Christopher Snowden. A zjavne predpokladá veľmi dobre.

Pohlavie si nechala zmeniť v roku 2005. Od raného veku cítila, že je žena uväznená v mužskom tele. Tajne si skúšala oblečenie svojej matky. "Mnoho ľudí si bude myslieť, že som klamala tým, s ktorými som spala. Ja si to ale nemyslím. Som žena. Minulosť je za mnou. Som len obyčajná baba, ktorá si chce užívať život po toľkých rokoch v zlom tele," obhajuje sa.

"Chcem sa nechať nafotiť a vyzerať pri tom sexi, aby ľudia videli, že som žena, ako sa patrí, a nemohli povedať, že vyzerám ako chlap," dodala.

"Spala som s mnohými muži aj pred operáciou, ale po zmene pohlavia môj sexuálny apetít zošalel. Mala som sex aj so siedmimi mužmi za deň. Ani dnes nevydržím bez sexu 24 hodín v kuse," priznáva. Tri mesiace po operácii bola na swingers párty, kde za pár hodín stihla vystriedať desať mužov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu